TV: Stor sejr, men offside-problemer

Stærkt mandskab: Hillerød-drengene ser uhyggeligt stærke ud, men de skal øve sig på offside-reglen

Hillerød-drengene var bare for stærke for Furesø-drengene. (Foto: Jørgen Jakobi)
Hillerød-drengene var bare for stærke for Furesø-drengene. (Foto: Jørgen Jakobi)

— Nåh drenge, er I tændte? lød det med et smil fra en af de kampklare spillere fra hjemmeholdet Hillerødsholmskolen.

Og hvis de ikke var tændte, så stod der en træner klar til at fyre op under drengene. Han tog kommandoen fra start.

Vi fik fat på en lokal supporter og fik ham til at udtale sig om kampen,som ifølge ham ville blive meget spændende.

Han fik slet ikke ret. Det blev aldrig den spændende kamp, han forudså. Dertil var Hillerødsholmskolen for gode.

Se kampfakta her.

Det havde målmand Julius Bjergager til gengæld meget mere styr på.

— Jeg tror helt sikkert, vi vinder i dag. Vi vandt vores første kamp uden at spille specielt godt, så vi napper helt sikkert sejren i dag, sagde han umiddelbart inden kickoff. 

Julius fik fuldstændig ret. (Foto: Jørgen Jakobi)
Julius fik fuldstændig ret. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Stadig problemer med offside-reglen
Da Hillerødsholm kom videre fra første runde, havde de småproblemer med offside-reglen. I dag havde de kæmpe problemer med samme regel. Deres hurtige folk oppe foran startede for tidligt, eller også blev bolden spillet for sent. Fakta er, at der nok blev dømt omkring ti gange offside i hver halvleg.

Furesøens Privatskole havde så til gengæld ikke forstået, at man ikke kan blive offside på et indkast. Det gav to store chancer til hjemmeholdet, men en dygtig keeper, Firat Seker, afværgede. Det blev ikke første gang, han måtte afværge store chancer.

I minut nummer syv brød Martin Ploug igennem på højrekanten og lagde bolden i fødderne på Oskar Jepsen, der så scorede kampens første kasse. Et par minutter sendte Martin så et missil af sted, som keeperen først hørte og så, da den havde ramt nettaget i højre side med et brag. 2-0.

Se også: TV: Drømmemål sikrede sejren

Men tilskuerne, der sad afslappet på sidelinjen, ville have mere.

— 3-0, 3-0, 3-0! lød taktfast fra hjemmeholdets mange fans.

De fik deres vilje, da Marius efter en alt for lang dribletur, hvor han havde omkring 50 afleveringsmuligheder, endelig sendte bolden til en fri Oscar, der lavede sin anden kasse til 3-0. Til slut nåede også William Askglæde at komme på tavlen, med målet til 4-0.

Og det kunne havde være blevet 5-0, hvis dette flotte stød var gået ind.

Gør nu som jeg siger
I pausen fik hjemmeholdets drenge ren besked:

— Stop de one-man shows. Tal pænt til  hinanden og til modstanderne, og lad dommeren dømme. Han laver ikke noget om, fordi I protesterer, lød det.

Det havde drengene forstået, og de fortsatte deres udmærkede spil. Men i det første kvarter kæmpede Furesø-drengene så godt, at der stadig ikke var scoret imod dem. Og de fik også spillet sig frem til et par store chancer, skabt mest af Mirran Seker. Men hver gang der blev afsluttet, stod Julius i kassen meget velplaceret, og han var umulig at passere i dag.

Hårde tacklinger var også en del af kampen. (Foto: Jørgen Jakobi)
Hårde tacklinger var også en del af kampen. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Så slap udeholdets kræfter tilsyneladende op, og det sidste kvarter blev en målfest med fire mål til hjemmeholdet, så kampen med endte med en storsejr til Hillerødsholmskolen på 8-0.

En meget velfortjent sejr, selvom Furesø Privatskole gjorde alt, hvad de magtede. De var klart overmatchet i den kamp, og derfor var det en god oplevelse, da et par af drengene fra Furesø Privatskolen, efter kampen gav hånd til undertegnede med ordene.

— Tak for i dag. Vi kommer igen til næste år.

Se også: Victorias vilde hug

Og kampens fidusbamsemodtager fra Hillerødsholmskolen, William Askglæde, rundede af for hjemmeholdet: 

— Det blev noget nemmere for os i dag, end i sidste kamp. Vi er selvfølgelig tilfredse med den store  sejr, men vi løber alt for tit offside. Det er fandeme ikke godt nok. Det må vi se at få lært. Det var jo frygteligt i dag.

William og holdkammeraterne kan træne offside-reglen til næste kamp. De er nemlig sikkert videre i turneringen. (Foto: Jørgen Jakobi)
William og holdkammeraterne kan træne offside-reglen til næste kamp. De er nemlig sikkert videre i turneringen. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

1 af 2 Der var masser af mennesker på lægterne. (Foto. Jørgen Jakobi)
2 af 2 Hillerød-drengene var bare for stærke for Furesø-drengene. (Foto: Jørgen Jakobi)