TV: Straffe-kaos og to sikre basser

Målrettede Mihailo: Det var ikke nødvendigt med mere end to chancer for at afgøre kampen

Mihailo Stevanovic var knivskarp i opgøret. Foto: Allan Gade
Mihailo Stevanovic var knivskarp i opgøret. Foto: Allan Gade

I dagens efterfølgende kamp i Rungsted var det så drengenes tur til at spille mod Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG).

I researchforløbet op til kampen fremstod det, at ingen af Rungstedspillerne spillede i fodboldklub, bortset fra målmand Marco Grønholt. Marco kunne oplyse, at han havde været inde i et forløb i Brøndby, men ikke spillede der mere.

Hos NGG drengene kunne træneren oplyse, at han ikke havde set sine spillere i kamp. Dette var premieren, og han var da ret spændt. NGGs drenge har tradition for at klare sig godt i skolefodbold, så hvad med denne årgang?

Se kampfakta her.

Ægte hattrick i flot sejr

Styrede det hele
Lad det være sagt med det samme. NGG sad fuldstændigt på denne kamp. Sådan cirka 70-30 i spildominans, men dog uden at Rungsted drengene var nedspillet, for det var de ikke.

I første halvleg fik NGG tildelt et straffespark, som anfører Mathias Strøe blev sat til at eksekvere mod Marco på mål.

1-0 til NGG troede man, men ak nej dommeren annullerede målet på grund af, at en NGG spiller var løbet for tidligt ind i målfeltet.

Se det første spark her:

Under store protester fra NGG skulle straffesparket tages om af Mathias Strøe. Klassemålmandenen Marco vandt duellen, for NGGs anfører sparkede på samme vis mod mål, og det havde Marko klart nok læst. Så stadig 0-0.

Se det andet spark her:

Vi skulle hen til det sidste minut inden pausen, da flot spil og opspil samt sammenspil udløste det fortjente mål til NGG. Mihailo Stevanovic var skarpretteren. Det drejer sig bare om at være effektiv.

Fællesskabet slog til

Skarpretteren var klar igen
I anden halvleg gjorde samme person det til 2-0 nogenlunde efter samme opskrift. Når nogen kan lave to mål for sit hold og holdet dermed vinder 2-0, så fortjener man altså også fidusbamsen.

Indtrykket af NGG efter kampen er, at her har vi et hold med mange talenter. De har ikke spillet sammen før, og selvfølgelig vil der være plads til forbedring. Det synes åbenbart, at disse drenge vil være i stand til at vokse sammen om opgaverne, så det bliver spændende at følge det videre forløb for NGG-drengene.

Rungsted? Selvom det kun var målmand Marco, der spillede i klub, så kunne disse drenge heldigvis også spille fodbold. De spillede faktisk også en god kamp.