TV: Svært at score på straffe

De 11 meter: Der kom hele tre forsøg fra pletten - og kun ét mål

Victor Hanert spillede fantastisk. Foto: Allan Gade
Victor Hanert spillede fantastisk. Foto: Allan Gade

Trænerne hos Ny Fredenborg Skoles havde set frem til opgøret mod Frederiksborg Byskole.

- Vi havde et godt hold sidste år, og da vi røg ud, var vi ellers klart foran, men modstanderne fik udlignet og vandt på straffespark, så vi har store forventninger i år.

Se kampfakta her

Mod mesterskolen
Og han regnede med en sejr over mesterskolen (Frederiksborg Byskoles piger vandt sidste år):

- Vi tillader os at regne med sejr i dag mod Byskolen, da drengene ikke helt lever op til pigernes bedrifter.

Fredenborg startede så absolut bedst, og en genistreg af Victor Hanert, holdets 10'er, 10 efter 90 sekunders spil senere bolden lå allerede i nettet. 1-0 til hjemmeholdet.

Små boldmagere tryllede

Han gjorde det også til 2-0 nogle minutter efter. En rigtig flot start af Fredensborg-holdet og i særdeleshed af Victor Hanert.

Det gode spil af Fredensborg-drengene er der så absolut også i år. Flydende og varierende spil og en passende råstyrke på holdet, der kan sætte magt bag når nødvendigt.

Gik til stålet
Der blev gået til stålet, og på et tidspunkt måtte dommeren lige kalde til orden og gøre opmærksom på, at han havde både det gule kort og det røde kort med i dag, og at han ikke ville tøve med at bruge dem.

Godt med nerve i kampen, og Byskolen forsøgte da også med at tilkæmpe sig magten på midtbanen, men Fredensborg-drengene var altså overlegne i spilforståelse og hurtighed.

TV: Ville ikke have tilskuere til kampen

Pludselig var det holdets 9'er Tobias Christrup på spil. Han bragede simpelthen bolden op i hjørnet fra cirka 30 meters afstand, og den kunne keeperen slet ikke nå, selvom han gjorde et godt forsøg. Inden pausen nåede William Vilsfort lige at nette en gang, og med pausen inden for rækkevidde stod det 4-0 til hjemmeholdet.

Tre straffespark
Anden halvleg blev karakteriseret af, at der blev dømt tre straffespark. To til hjemmeholdet, ét til Byskolen.

Fredensborgs anfører Mads Kragerup er dirigenten på holdet og tager sig af spilfordelingen. Han spillede en rigtig god kamp, men han vil jo ærgre sig over, at han brændte det første straffespark, og ligeledes vil Byskolen også ærgre sig over, at de ikke kom på tavlen, da de brændte deres mulighed.

TV: Holte fest på fløjene

Der var mere held ved straffespark nummer tre i kampen, som Elias Fosgrau sikkert scorede på for hjemmeholdet. Kampen endte altså 7-0 til Fredensborg.

Se de tre straffespark her:Victor Hanert:

- Jeg var med sidste år, og skuffelsen var stor, da vi røg ud. Det kunne være dejligt, hvis vi kunne gå hele vejen i år.

Den mulighed er ikke så usandsynlig efter en flot kamp.