TV: Svage ankler, selvmål og straffe

Underholdende: Udeholdets træner havde sat pigerne til at træne straffespark

Nesrine Kendil var en af de tre spillere, der fik ankelproblemer i kampen. Foto: Allan Gade
Nesrine Kendil var en af de tre spillere, der fik ankelproblemer i kampen. Foto: Allan Gade

Fuglsanggårdsskolen tog imod Lundtofte Skole på en kunstbane i Virum. Hjemmeholdet havde vundet første kamp over Dronningegårdskolen med 3-0 og holdet på udebane havde vundet hele 7-2 over Hummeltofte Skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Håndboldpigerne slog til

Lynmål
Bolden var da også lige kun givet op, før hjemmeholdets Ida Grage havde bragt sit hold foran med 1-0. 20 sekunder tog det, og det kan næsten ikke gøres hurtigere. Det så ud som om, at udeholdet stadig stod og tørrede søvnen ud af øjnene.

Kampen bølgede lidt frem og tilbage, men Nesrine Kendil trådte i karakter. Efter ca. otte minutter udlignede hun til 1-1. Nesrine var fidusmodtager i gæsternes første kamp og så også ud til at blive en dominerende skikkelse på udeholdet.

En anden dominerende spiller på hjemmeholdet var Julie Hemmingsen. Hun kan meget med en bold og havde også gode angrebsforsøg, hvor hun driblede først forbi den ene og så den anden, men syvende gang gik det galt, og hun mistede bolden.

Ida Grage scorede efter flot 20 sekunder. Foto: Allan Gade
Ida Grage scorede efter flot 20 sekunder. Foto: Allan Gade

Se også: TV: Julie styrede showet

Er egentlig håndboldpige
Kampen blev før pausen stoppet i længere tid, da Nesrine lå på banen til behandling. Udeholdets træner:

- Nesrine har gennem længere tid haft nogle ankelproblemer, og det er også hendes ankel, der nu giver problemer i den tackling, som hun lige var udsat for. Så jeg holder hende ude nu og så må vi se, hvordan hun har det.

I pausen på sidelinjen var der en lille snak med Nesrine:

- Jeg spiller ikke fodbold i klub, men jeg har selvfølgelig spillet fodbold privat med min bror, men jeg spiller håndbold som elitespiller i Lyngby.

- Jeg vil så gerne ind igen, men jeg må ikke rigtig for træneren. Han har givet mig besked på at løbe mig lidt varm op og ned ad sidelinjen. Det er den her ankel, men jeg vil altså gerne ind igen. Så jeg løber over på den anden side til træneren.

Se også: Bød ikke på det store

Skulle bakke op
Der var en lille opsang til hjemmeholdets piger fra deres træner:

- I spiller bolden op til Ida (Grage red.) og Julie (Hemmingsen red.), og så regner I med, at de klarer resten. Selvom de er gode, så kan de altså ikke løbe igennem ni piger alene, så der skal der være nogen til at løbe omkring dem.

- Det er en tæt kamp, og selvom I er trætte, så giv nu jer selv alligevel.

Lidt inde i anden halvleg blev Marie Villadsen skadet og måtte hjælpes fra banen. Marie har været en af gæsternes bedste, så de var ved at være hårdt ramt, men ankelskadede Nesrine blev sat ind på banen igen. Så fik hun åbenbart overtalt træneren.

Marie Villadsen spillede endnu en god kamp. Foto: Allan Gade
Marie Villadsen spillede endnu en god kamp. Foto: Allan Gade

Se også: TV: Succesfuld straffe-stime

Havde trænet straffe
Marie havde været ude i ca. 10 minutter og blev nu også sat ind igen. Efter et hjørnespark af hende røg bolden tilbage til Marie og et knaldhårdt spark af hende i en vinkel på 90 grader ramte en modstander og røg i mål til 2-1 til gæsterne. Et selvmål, men dedikeret af Marie Villadsen.

Fem minutter før tid lykkedes det for Caroline Arends at få udlignet. Straffesparksafgørelser er blevet ret almindelig i disse tider, nærmest sædvane.

Udeholdets træner:

- Der er rigtig mange straffesparksafgørelser. Jeg har lige netop været i flere af disse med mine drenge, så op til kampen her har jeg trænet straffespark med pigerne.

Det viste sig at være en rigtig god idé, for pigerne fra Lundtofte scorede sikkert på de første fire, og så var kampen afgjort med cifrene 6-3.

Se det afgørende spark her:

Vi fangede en glad, storspillende Marie Villadsen fra Lundtofte efter kampen:

I næste runde møder Lundtofte Skole vinderen af kampen imellem Virum Skole og Stengård Skole.

1 af 2 Hjemmeholdet i angreb. Foto: Allan Gade
2 af 2 Nesrine Kendil var en af de tre spillere, der fik ankelproblemer i kampen. Foto: Allan Gade
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen