TV: Taktikken lykkedes

Borupgårds træner var skarp: Formåede at lukke Peder Lykkes offensiv helt ned

Lars Dalsborg havde lagt den helt rigtige taktisk før semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
Lars Dalsborg havde lagt den helt rigtige taktisk før semifinalen. (Foto: Henrik Schou)

Før semifinalen imellem Borupgårdskolen og Peder Lykke Skolen var Peder Lykke udnævnt som stor-favorit. Ekstra Bladet Skolefodbold og Mr. Skolefodbold havde endda udråbt favoritværdigheden til at være 70/30 i Peder Lykkes favør.

Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr.Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup) Schou Mr. Skolefodbold: De vinder onsdag

Ville det anderledes
Men sådan skulle det ikke gå. For træner Lars Dalsborg havde lagt en meget fin taktik. Peder Lykkes offensive kræfter fik slet ikke vist de samme ting, som de tidligere har gjort.

Borupgårds to dygtige forsvarsspillere Asmus Agergaard og Lukas Oliver var hele tiden opmærksomme og skiftedes til at spille bagerste mand, så der konstant var styr på den defensive organisering.

Men det var ikke kun defensiven, der strålede. Offensiven viste sig frem på bedste vis. Så holdet pakkede sig bestemt ikke ind, men styrede faktisk spillet fra første fløjt. Det var tydeligvis den bedste taktik imod et stærkt Peder Lykke-hold, som var presset i bund igennem hele kampen.

Skal op imod de store drenge
Nu venter så Karensmindeskolen i finalen. Borupgårdskolen har igennem hele turneringen haft flere 7. klasser på holdet. I finalen skal de op imod nogle rigtig stærke drenge fra Karensmindeskolen. Her kan de mindre drenge godt komme i problemer, for Karensminde har alvor defensiven på plads og er ikke bange for at bruge fysikken til egen fordel.

Det skal blive spændende at se, hvilken taktisk Lars Dalsborg vil forberede op til finalen, som spilles på TRE-FOR Park i Odense torsdag 28. april.

Da kampen var slut, stod det hele klart. Borupgård var videre til finalen. (Foto: Henrik Schou)
Da kampen var slut, stod det hele klart. Borupgård var videre til finalen. (Foto: Henrik Schou)

Få helt styr på finalen her.

Hør Lars Dalsborg snakke med sine spillere efter sejren: