TV: Trak det længste strå

Tæt duel: Var en tand skarpere

Hjemmeholdet trak det længste strå i et tæt opgør. Foto: Allan Gade
Hjemmeholdet trak det længste strå i et tæt opgør. Foto: Allan Gade

Pigerne fra Skolen ved Rønnebær Alle var indbudt som gæster, da de på udebane mødte pigerne fra Tibberupskolen. Skolen ved Rønnebær Alle havde vundet den første kamp med 2-1 i den ordinære tid og var til denne kamp mødt op med lige akkurat 11 spillere.

Se kampfakta her.

TV: Taget på sengen

Værterne bedst fra land
Der blevet gået godt til den, og der var chancer i begge ender. Der blev hurtigt lagt mærke til Tibberups Clara Vanddam og Emma Abild som yderst angrebsivrige piger sammen med Mille Jørgensen, der i øvrigt havde stået for udtagelsen af holdet til kampen.

Efter 13 minutter fik vi så første mål. Emma Abild rykkede sig fri i højre side og sendte bolden indover, hvor Clara Vanddam var på pletten og scorede. 1-0 til hjemmeholdet.

Bolden var dog næsten kun givet op, før gæsternes Julie Andersen i den anden ende efter samme koncept rykkede sig fri i højre side. Til forskel fra det første mål så valgte hun at skyde fra den spidse vinkel, og målmanden nåede at få hænderne på men kunne ikke holde Julie Andersens hårde skud. Der var hermed bragt balance i regnskabet til 1-1.

Gæsternes træner forsøgte at motivere sine spillere yderligere forud for anden halvleg. Foto: Allan Gade
Gæsternes træner forsøgte at motivere sine spillere yderligere forud for anden halvleg. Foto: Allan Gade

16 nervøse spark

Trak det længste strå
Gæsternes træner satte i pausen sit hold til vægs og ville have sine spillere frem på banen.

- Skyd, skyd og skyd, var hovedbudskabet fra træneren.

Hjemmeholdets Clara Vanddam og Emma Abild var dog mest klar fra anden halvlegs start, og efter to minutter rykkede Clara sig fri og scorede til 2-1.

Alt i alt blev halvlegen dog meget lige, og Skolen ved Rønnebær Alle kæmpede godt for at ændre situationen og skubbede anfører Liv Mandrup frem i angrebet. Det medførte da også en kæmpechance til Liv, men keeper Katie O`connor nåede lige akkurat bolden først.

Derfor endte det hele med en smal sejr på 2-1 til Tibberupskolen.

Skarpest på dagen

Hør hvad den dobbelte målskytte Clara Vanddam sagde om kampen: