TV: Trekløveren slog til

På pletten: Farlig trio gjorde forskellen

Gæsterne lurede hele tiden på omstillinger, og de havde en farlig trekløver oppe i front. Foto: Poul Gregersen
Gæsterne lurede hele tiden på omstillinger, og de havde en farlig trekløver oppe i front. Foto: Poul Gregersen

Kampen i femte runde stod mellem Frederiksborg Byskole og Ny Fredensborg Skole/Vilhelmsro.

- Vi er rigtig gode på omstillinger, fortalte træner hos Ny Fredensborg Skole/Vilhelsmro, Christian Anker, inden kampen.

- Vi vil lægge et stort pres for at få bolden. Vores udfordring er, om vi kan få vores forsvar til at fungere grundet skader, lød det fra træneren.

Det er en giftig trekløver oppe foran hos gæsterne fra Ny Fredensborg. Emil Fosgrau har lavet ni mål, og Viktor Aagaard og Sebastian Langager hver syv. Det er samtidig blevet til nogle komfortable sejre på 11-1, 8-1 og 7-3.

Hjemmeholdet fra Frederiksborg Byskole har haft større besvær med at komme til femte runde, da de har været ude i to straffesparkskonkurrencer.

Se kampfakta her.

TV: Mål på samlebånd

Værterne startede godt
Det var hjemmeholdet der startede bedst, og bare efter et par minutter havde de haft to hjørnespark, men allerede her så man, hvor gode Vilhelmsro er i omstillingerne, for i den periode fik de skudt på mål to gange.

Da den første ro havde lagt sig, overtog gæsterne spillet, og man så, hvor farlig Viktor Aagaard er. Lynhurtigt var han fremme og forsøge på en scoring i det lange hjørne.

Topscorer Emil Fosgrau var ikke på banen. Han måtte kun spille en halvleg, og det blev så anden halvleg.

Gæsternes to andre fra trekløveren måtte så gøre arbejdet. Viktor Aagaard fik en medløber og skød. Målmanden kunne ikke holde det hårde skud, og bolden gik i mål til 1-0 for gæsterne.

De hurtige omstillinger var et problem for hjemmeholdet, og når man så får en spiller udvist for at sparke bolden væk efter der var dømt frispark, så er det op ad bakke. 

Frisparket førte ikke til noget. Det gjorde til gengæld den dybdebold, som Sebastian Langager fik tre minutter før pausen. Scoring til 2-0. Det var hele tiden anfører Noah Weiss, der satte spil i gang fra hans plads som den defensive midbanespiller med utrolig mange dribleture op ad banen.

Hjemmeholdet stod godt på banen, men de blev fanget i hurtige omstillinger flere gange i kampen. Foto: Poul Gregersen
Hjemmeholdet stod godt på banen, men de blev fanget i hurtige omstillinger flere gange i kampen. Foto: Poul Gregersen

En klasse bedre

Rosende ord i pausen

- Det er sindsygt godt, begyndte træner, Christian Anker, sin peptalk til spillerne i pausen.

- Vi har fuldstændig kampen, hvor vi vil have den. Der skal fortsættes med de lange bolde, og nu kommer Emil på banen helt oppe på toppen. Vi kan selvfølgelig forvente, at de kommer med et større pres højere oppe.

- Og endelig, Hold bolden på jorden,

- Vil vi i kredsfinalen, JA, var det høje og korte råb fra holdet,

Og ganske rigtigt kom hjemmeholdet med et større pres højere oppe på banen. Det gav pote. Alllerede efter tre minutter efter pausen stod der 1-2. Målet sat ind af Mike Themsen, der havde modtaget en tværbold og derfor havde frit løb mod mål.

Fem minutter efter appellerede hjemmeholdet for straffespark, men dommerens fløjte var tavs. Hjemmeholdet havde fået mere spil, og så ødelagde de det igen for sig selv. Endnu en spiller fik gult kort.

Hjemmeholdets anfører Noah Weiss tog skraldet efter kampen. Foto: Poul Gregersen
Hjemmeholdets anfører Noah Weiss tog skraldet efter kampen. Foto: Poul Gregersen

Vilje og gejst til forskel

Undertal blev dyrt
At være i undertal i  20 minutter mod så god en modstander er et problem, og selvom de havde et par chancer ved klumpspil midt i halvlegen, blev de ikke rigtig farlige.

Holdet fra Ny Fredensborg Skole/Vilhelmsro havde succes med deres hurtige omstillinger. I de sidste par minutter af kampen fik først Victor Aagaard gjort det til 3.1 ved at lobbe bolden over målmanden, og endelig scorede Emil Forsgrau til 4-1 på målmand Hjalte Dalsgård, som han i øvrigt spiller på hold med i Lyngby Boldklub.

Trekløveren slog til igen og er nu samlet oppe på 27 mål.

- Det er jo mig, der tager skraldet, kom det fra anfører Noah Weiss efter kampen. Noah spiller sekser på holdet.

- Jeg styrer presset for de to andre midtbanespillere, og dertil kommer at jeg også fordeler spillet, lød det fra en skuffet Noah Weiss.

Dermed er Ny Fredensborg Skole/Vilhelms Ro videre til sjette runde og dermed semifinalen i Sjælland nord, hvor holdet skal møde Trørødskolen.

TV: Dominerede i målfest

Se Ny Fredenborg Skole/Vilhelms Ro juble over sejren: