Annonce:
Annonce:

TV: Ullmans utrolige kasse

Se drømmemålet: Engholmskolens Amanda Ullmann scorede den forløsende scoring

Amanda Ullmann tiljubles efter sin super-scoring. (Foto: Henrik Schou)
Amanda Ullmann tiljubles efter sin super-scoring. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Engholmskolens Amanda Ullmann blev den helt store helt, da hun få minutter før tid afgjorde kredsfinalen mod Borupgårdskolen med en lækkerbisken af en følt afslutning.

TV: Åhh 'Buggi vuggi' for et drama i årets pigekamp

Se målet her:

Annonce:

'Helt vildt fedt'
Amanda, det holdt jo hårdt for jer at få scoret på trods af jeres dominans på banen. Hvad skete der egentlig ved målet, som kom efter et hjørnespark?
- Det var efter et hjørnespark, hvor bolden først bliver forsøgt sparket mod mål, og så bliver den clearet og kom ud til mig, og jeg kunne placere bolden oppe i trekanten, hvor Ida Lykke i Borupgårdskolens mål  var helt chanceløs. Det var en fed fornemmelse, at se den sejle ind. Jeg plejer normalt ikke at score mål, og har heller ikke gjort det i skoleturneringen. Så det var helt vildt fedt, og også fantastisk, at kunne høre tilskuerne juble. Det er jeg ikke så vant til.

TV: Vikaren kæmpede forgæves

Skeptisk af natur
Hvad tænker du om jeres chancer fra nu af?
- Vi har et hold, der er blevet bedre og bedre gennem turneringen, vi er homogene og har dygtige og hurtige angribere, men jeg er af natur lidt skeptisk, men håber det bedste. Kan vi blive ved at gå frem, som vi har gjort indtil nu, er der vel også en chance for at blive ved med at gå videre. Chancen er der vel også for at vi går hele vejen nu. Vi håber det bedste.

TV: Muren Møller

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: