TV: Ustyrlige Funch

Lovede tre basser mere: Hamrede i stedet fem mål i kassen efter pausen

Josefine Funch holdt ikke igen i semifinalen og satte otte mål ind. (Foto: Henrik Schou)
Josefine Funch holdt ikke igen i semifinalen og satte otte mål ind. (Foto: Henrik Schou)

Hun er en udsøgt fornøjelse på en fodboldbane. I semifinalen stod den på Josefine Funch-show fra første fløjt. 'Turboen', som Ekstra Bladet Skolefodbold har døbt hende, viste igen sin sublime teknik og hurtige fødder frem.

Nu er hun og resten af Frederiksborg Byskole med en 10-0 sejr i semifinalen klar til at spille finale torsdag 28. april kl. 13 på TRE-FOR Park i Odense

Der var mange muligheder for at juble igennem kampen. (Foto: Henrik Schou)
Der var mange muligheder for at juble igennem kampen. (Foto: Henrik Schou)

Ungdomsskolen Ry jubler her efter sejren over Sct. Hans. Nu skal de møde Frederiksborg Byskole i finalen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandnord Pigernes finale er på plads
Viste mere end hun lovede
I semifinalen skulle hun ikke bruge meget end fem minutter på at score sit første mål. Men Josefine stoppede bestemt ikke her. Hun viste gang på gang smuk boldkontrol og satte Nykøbing-spillerne med sine lynhurtige fødder. Inden pausen havde hun nået at nette tre gange.

I pausen lovede hun Ekstra Bladet Skolefodbold, at hun ville sætte yderligere tre mål ind i anden halvleg. Men hun nøjedes ikke med det. Hun skød nemlig hele fem mål i kassen og endte dermed på otte mål i kampen. Det bringer hende op på tredjepladsen på pigernes topscorerliste med samlet 23 mål. Det er virkelig imponerende, da Josefine kun har været med i fire kampe grundet en skade i efteråret. 

Hør Josefine love tre mål efter pausen:

Læs MEGET MERE om Josefine og resten af Frederiksborg Byskole senere her på siden.