TV: Uventet comeback

Troede ikke på sejr: Et straffespark i anden halvleg åbnede kampen igen

Gæsterne var presset i bund i store dele af kampen. Foto: Birger Dencker
Gæsterne var presset i bund i store dele af kampen. Foto: Birger Dencker

Torsdag tog Søndersøskolen imod Kratbjergskolen i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det var med bange anelser, at Kratbjergskolen mødte op til kampen. Det var et meget afbudsramt hold, som måtte stille op uden tre af holdets helt store profiler. Blandt andet Oliver Høeg, som har lavet over halvdelen af holdets mål.

Se kampfakta her.

TV: Bankede til

Satte sig på kampen
Det var også hjemmeholdet, der kom bedst ud til første halvleg.

De sad solidt på kampen og pressede spillet højt op på Kratbjergskolens banehalvdel.

Søndersøskolen havde rigtige mange flotte kombinationer op ad banen, hvor man ofte så den velspillende back Victor Knudsen gå med frem for at støtte op om angriberne Amir Shubar og Thomas Hagan.

Det var netop også hjemmeholdets farlige angriber Thomas Hagan, som fik sat sidste fod på kampens første mål. Amir Shubar trak fri på højrekanten og afsluttede. Kampens bedste spiller i keeper Magnus Holmstrup halvklarede, og så kunne Thomas Hagan nemt prikke bolden i mål til 1-0.

Thomas blev også den helt store målhelt i skolens første kamp, hvor han scorede et hattrick.

I resten af første Halvleg jagtede hjemmeholdet et mål mere. Men selvom de var tæt på flere gange, så havde de svært ved at komme til de helt store målchancer.

Kratbjergskolen stod rigtigt godt på banen og fik lukket godt af.

Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Birger Dencker
Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Birger Dencker

TV: Hattrick-helten Hagan

Troede ikke på det
I pausen talte Søndersøskolens holdleder om, at de skulle passe på Søndersøskolens kontraangreb. Samtidig skulle de ud og gøre banen bred, da Kratbjergskolen stod meget kompakt i midterforsvaret.

Hjemmeholdet sendte Muhammed Al Habash på banen fra anden halvlegs start. Det skulle vise sig at være en fornuftig indskiftning, da Muhammed kun havde været på banen i fem minutter, da han bankede bolden op i krogen. Så førte hjemmeholdet med 2–0.

På det tidspunkt så det svært ud for Kratbjergskolens drenge, der ikke helt virkede som om, de selv troede på et comeback på det tidspunkt.

Hjemmeholdets Jonathan Pedersen følte sig dog ikke helt sikker på sejren endnu, og det havde han god grund til.

Der var masser af kamp om bolden. Foto: Birger Dencker
Der var masser af kamp om bolden. Foto: Birger Dencker

TV: Nærkampe i massevis

Imponerende comeback
Midt i anden Halvleg blev Kratbjergskolens Lucas Brodersen fældet i feltet, og dommeren tøvede ikke med at dømme straffespark.

Rasmus Jensen tog sig af straffesparket, bankede bolden i kassen og reducerede dermed til 2-1. 

Se Rasmus reducere til 2-1 her:

Det var nu et forvandlet udehold, der øjnede chancen for at komme ind i kampen igen.

Søndersødrengene virkede derimod rystet, og deres ellers flotte kombinationsspil stivnede. De virkede rådvilde, og allerede i minuttet efter reduceringen var det ved at gå galt igen for hjemmeholdet. Men de slap med skrækken denne gang.

Rasmus Jensen havde virkelig fået selvtillid efter scoringen. Det var også ham, som med under ni minutter igen kunne banke bolden i kassen og udligne til 2–2. Kampen var nu fuldstændig åben.

De sidste otte minutter var meget intense, og begge hold jagtede det afgørende mål. De kunne dog ikke score, så drengene måtte afgøre det hele fra pletten.

Her blev den store vinder Kratbjergskolens super dygtige keeper Magnus Holmstrup. Magnus snuppede først hjemmeholdets andet spark, og derefter tog han sig også af spark nummer tre fra Julius Enevoldsen.

Herefter kunne Kratbjergskolens Victor Bach sende sit hold videre til 5. runde, da han scorede sikkert på holdets fjerde spark til slutresultatet 6-4.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Søndersøskolen - Kratbjergskolen, 2-2 (efter straffe: 4-6)

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Victor Knudsen, Søndersøskolen
Magnus Holmstrup, Kratbjergskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Niclas Henriksen, Søndersøskolen

Se sejrsmålet og drengenes jubel her: