TV: Vendte spillet

Kunne ikke ramme målet: Pludselig fik hjemmeholdet overtaget og scorede

Der var ikke mødt en dommer op til kampen, så en lærervikar måtte stå for tjansen. Foto: Allan Gade
Der var ikke mødt en dommer op til kampen, så en lærervikar måtte stå for tjansen. Foto: Allan Gade

Der var lokalopgør på banerne ved Humlebæk Stadion. Langebjergskolen var på papiret på hjemmebane og skulle møde udeholdet fra Humlebæk Skole.

Se kampfakta her.

Masser af tilskuere var kommet for at bakke op. Foto: Allan Gade
Masser af tilskuere var kommet for at bakke op. Foto: Allan Gade

 6. klasser nettede syv gange

Var ikke klar
Værterne havde slået Tibberupskolen ud med cifrene 2-1 i første runde kampen. Gæsterne havde overlevet i en afgørelse på straffe mod Gilbjergskolen.

Der var stor tilstrømning til kampen i de tidlige morgentimer. Kampen var fastsat til klokken 9, men måske var det for tidligt for dommeren. For han var ikke mødt ikke op. Der var enighed om, at kampen skulle spilles uanset hvad, så to vikarer fra hjemmeholdet måtte træde til som dommere. Det var dog uden fløjte og uden gule og røde kort til rådighed.

Spillerne blev introduceret om forholdet inde midt på banen. De blev anmodet om at hjælpe til, så kampen kunne afvikles på fornuftig måde.

Ude på sidelinjen stod Dennis Polat fra udeholdet med krykker.

- Ja, jeg kan desværre ikke spille, for jeg kom til skade i den forrige kamp mod Gilbjergskolen. Det var faktisk uden selv at vide det, fortalte han.

Dennis var på et tidspunkt ude i første runde kampen, men han blev sat ind i kampen igen. Det var med en brækket fod. Han ville jo vinde den kamp for holdet og for sig selv.

Udeholdets målmand stod en god kamp, og han fik fortjent Fidusbamsen. Foto: Allan Gade
Udeholdets målmand stod en god kamp, og han fik fortjent Fidusbamsen. Foto: Allan Gade

Altafgørende indskiftning

Kunne ikke ramme
Med cirka en halv times forsinkelse kom lokalopgøret så i gang. Efter det første kvarter var det nogenlunde jævnbyrdigt. Men efterhånden overtog værterne mere og mere af spillet.

Alle forsøgene var med skud udefra. Der var ikke mange levende fugle tilbage bag udeholdets mål. Værterne kunne nemlig ikke ramme ind i nettet. Så udeholdet fightede og levede højt på den manglende træfsikkerhed fra hjemmeholdet.

Gæsternes træner Arsene Andersen roste sine spillere i pausen.

- Hør her, I gør det godt. I spiller med bredde, og I spiller som et hold. Så længe vi står så defensivt, som vi gør, så kommer de ikke til chancer. Hvis vi fortsætter sådan de næste 30 minutter, så får de ikke scoret imod os, sagde han til sine drenge.

- Vi skal nok få vores chancer oppe foran. De andre er slet ikke bedre end os, tilføjede han.

Således opmuntrede Arsene i pausen, og de var klar til anden halvleg.

Hajran fra hjemmeholdet scorede flot på et hovedstød. Han satte to mål ind i alt. Foto: Allan Gade
Hajran fra hjemmeholdet scorede flot på et hovedstød. Han satte to mål ind i alt. Foto: Allan Gade

Storsejr med masser af kort

Chokerende afslutning
Måske også i denne halvleg var der mere udpræget spilovervægt. Men vi skulle hen til det 45. minut, før vi fik brug for måltavlen.

Efter hjørnespark blev bolden headet i mål af hjemmeholdet. Det mål viste sig at være afgørende, for nu fik værterne blod på tanden. Udeholdet måtte totalt gå i forsvarsmode.

Nu viste det sig, at hjemmeholdet godt kunne ramme målet. Målmanden Oscar Bebber havde stået kanont i hele første halvleg, men han fik nu sved på panden.

Resultatet blev 4-0 til hjemmeholdet, der hermed vandt håneretten i lokalopgøret.

Ved prisoverrækkelsen efter kampen blev det noteret, at den manglende træfsikkerhed kunne have kostet dyrt. Men det var godt, at der var en på holdet, der kunne bruge hovedet. Det var nemlig scoringen på hovedstød af hjemmeholdets Hajran Haidadari.

- Ja,ja, men han kan ikke bruge hovedet i skolen!, lød det fra en af Hajrans holdkammerater med et drillende smil.

Hør udeholdets Dennis Polat fortælle om den uheldige situation fra sidste kamp her: