TV: Vendte truende nederlag

Fornemt: Gæsterne gjorde comeback i anden halvleg

Der blev gået til stålet i dagens kamp mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium og Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling. Foto: Erik Larsen
Der blev gået til stålet i dagens kamp mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium og Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling. Foto: Erik Larsen

Inden kampstart mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium og Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra de to trænere.

Se kampfakta her.

Taktikken var klar
Udeholdets træner, Christoffer, havde planen klar inden mandagens kamp.

- Vi holder fast i vores gode indstilling til kombinationsspil fra vores første kamp, sagde Christoffer og uddybede:

- Men vi har selvfølgelig en plan B klar, så vi ikke bliver lagt ned, for det er et stærkt hold, vi skal møde i dag, afsluttede han.

Træneren fra hjemmeholdet, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, Claus, havde også taktikken klar, og ifølge Claus skulle værterne forsøge sig med lange bolde.

- Vi har hurtige angribere, så vi vil prøve med lange bolde frem til dem. Men vores modstander har også dygtige piger oppe foran, så vi skal være oppe på tæerne i forsvaret, udtalte Claus.

Slyngede sværdet

Hurtig på aftrækkeren
Kampen startede med flere gode chancer til begge hold, men de første tyve minutter forløb uden scoringer. Men i det 21. minut kom der gang i kampen, da Mille Juul spillede bolden videre til Nanna Gaston.

Hun så hurtigt op, hvorefter hun sikkert sparkede kuglen i kassen. Dermed stod den 1-0 til værterne fra Nordsjællands Grundskole og Gymnasium.

I halvlegens sidste minut kunne der godt være faldet en udligning, da Julie Frølund kom fri foran mål, men bolden ramte overliggeren. Derfor stod den 1-0, da dommeren fløjtede til pause.

Skarpest på dagen

Begejstret coach
Hjemmeholdets træner, Claus, kunne ikke skjule sin begejstring, da han talte til sine spillere i pausen.

- Vi er ved at skabe en sensation, så nu skal I gå ind og holde fast, men husk at nyde kampen, mens I giver den gas, lød det.

Udeholdet troede dog stadig på at få gevinsten med hjem til Bagsværd, og da anden halvleg blev fløjtet i gang, gik der ikke mere end fem minutter, før der var udlignet.

TV: Trolles trylleri

Vendte skuden
Det var holdets målmager, Ida Handreck, der scorede, da hun fightede sig igennem og udlignede til 1-1. Otte minutter før dommerens sidste fløjt var hun på spil igen, da et hjørnespark fra højre side blev sparket ind over.

Der opstod lidt klumpspil, og til sidst fik Ida sidste fod på bolden, der listede ind i målet. Dermed stod den 2-1 til gæsterne.

De sidste fem minutter var et stormløb mod udeholdets mål, men der blev ikke ændret på resultatet, der således blev 1-2 til gæsterne.

En fremtrædende spiller hos udeholdet var anfører, Anna Schumann, der var en krumtap i forsvaret, og som serverede en masse gode bolde til sine medspillere.

Gæsternes Anna Schumann efter kampen. Foto: Erik Larsen
Gæsternes Anna Schumann efter kampen. Foto: Erik Larsen

Se interviewet med Anna Schumann efter kampen:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium - Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Ida Meldgaard, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium
Anna Schumann, Bagsværd Kostskoles grundskoleafdeling

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mille Juul, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium