TV: Vikaren kæmpede forgæves

Stod ellers fornemt: Borupgårds Ida Lykke blev snydt til sidst

Ida havde flere gode redninger men var chanceløs ved scoringen. (Foto: Henrik Schou)
Ida havde flere gode redninger men var chanceløs ved scoringen. (Foto: Henrik Schou)

Så tæt på.

Det lignede længe et rent bur til Borupgårdskolens keeper Ida Lykke Larsen i den ordinære spilletid af kredsfinalen mod Engholmskolen i Sjælland Nord-kredsen.

TV: Super-Sofie sprudlede i snæver sejr

Førstekeeper med forstuvet håndled
Men et sent mål af Amanda Ullmann snød hende. Ida vikarierede for Borupgårdskolens normale målmand Signe Mathias der havde forstuvet håndleddet tidligere i turneringen. Ida spillede i Signes fravær glimrende og havde flere store redninger undervejs.

TV: Åhh 'Buggi vuggi' for et drama i årets pigekamp

- Jeg synes at det gik meget godt. Vi havde nogle ting, der gik lidt dårligt, men vi spillede egentligt fint nok.

Arbejdsvilkårene var ellers ikke så gunstige, eftersom Borupgårds forsvar vaklede til tider. Særligt Egholmsskolens Natasha Bugge løb fra alt og alle, og gjorde livet særdeles svært for Borupgård.

TV: Drible-Dajan tæt på lyn-udvisning

Prisgivet ved målet
Det skyldtes måske Borupgårdskolens manglende forberedelse på modstandernes offensive trusler. Efter kampen fortalte Ida Lykke Larsen nemlig, at de slet ikke vidste hvem Natasha Bugge var.

Men når alt kommer til alt, forberedelse eller ej, så var Ida Lykke Larsen prisgivet ved scoringen. Det gav hun også selv til kende efterfølgende. Scoringen faldt efter et hjørnespark, med et perleskud der strøg helt op i krogen via overliggeren.

TV: Muren Møller

Om målet sagde Ida:

- Jeg kunne ikke rigtigt se noget for forsvaret. Men jeg synes at bolden sad ret godt. Helt oppe i hjørnet. Så jeg kunne ikke rigtigt nå den.

Se interviewet med Ida her: