TV: Yde før man kan nyde

Overlegne: Kampen var allerede afgjort efter første halvleg

Der var masser af kamp om bolden. Foto: Simon Fenger Jensen
Der var masser af kamp om bolden. Foto: Simon Fenger Jensen

Blovstrød Skole tog mandag eftermiddag imod gæsterne fra Kratbjergskolen 2 på Blovstrød Idrætsanlæg. Banen var våd, og solen skinnede, så banen var oplagt til en god kamp. 

Se kampfakta her.

Se også: Humlebien stak bjørnen

Afgjort i første halvleg
Kampen begyndte i et stille og roligt tempo, hvor spillerne skulle se modspilleres niveau an. Det var dog værterne fra Blovstrød Skole, der skulle vise tænder, da de fik tilkæmpet sig et korrekt dømt straffespark. Bolden havde ramt en forsvarspiller på armen. Straffesparket skulle angriber Emil Yde tage sig af, som køligt kunne sparke bolden i kassen.

Se Emil Ydes mål på straffe her:

Bare to minutter senere var den gal igen i gæsternes forsvar, da kantspiller Tobias van der Leeden knastørt sparkede bolden i netmaskerne.

Nogle få minutter senere fik Frederik Løgager panden på et hjørnespark og headede sikkert bolden i mål. 

Silas Kvistholm skød også fra distancen, og keeperen skulle have reddet bolden. Men bolden snød ham og røg gennem benene på ham og bag målet i stedet for.

Jakob Hallbeck kom også på måltavlen i de sidste sekunder af første halvleg. Det var total dominans fra hjemmeholdets side, som ikke så sig tilbage. For udeholdet var der dog en del der skulle justeres på.

Værterne havde hele tiden blikket rettet mod mål. Foto: Simon Fenger Jensen
Værterne havde hele tiden blikket rettet mod mål. Foto: Simon Fenger Jensen

Se også: Taktik lykkedes

Lukkede og slukkede
Anden halvleg begyndte, som første halvleg sluttede. Stille tempo og ingen stress på.

Dog overraskede gæsterne og reducerede efter 37 minutter, da Mads Sørensen satte en pind ind.

På trods af at det kun var en reducering, lagde Mads Emil ikke skjul på sin jubelscene, hvor man skulle tro, at han havde scoret i en Champions League kamp.

Hjemmeholdet lod sig ikke påvirke af den hurtige reducering og dominerede resten af halvlegen. Blovstrød Skole spillede i "cruise control", hvor Tobias Blom scorede to gange, og Tobias van der Leeden scorede yderligere. Emil Ydes tvillingebror Victor Yde fulgte i brormands fodspor med et mål.

August Berg fra udeholdet pyntede dog til sidst på resultatet efter at have udløbet forsvaret og færdiggjort arbejdet. Blovstrød Skole vandt hele 8-2 og kan se frem til en spændende kamp i næste runde.

Hør fra tomålsskytten Tobias van der Leeden efter kampen her: