Udnyttede chancerne

Effektivt: Viste skarphed foran mål

Det blev et forholdsvis tæt opgør, hvor gæsterne trak det længste strå. Foto: Søren Møller
Det blev et forholdsvis tæt opgør, hvor gæsterne trak det længste strå. Foto: Søren Møller

Opgøret stod mellem pigerne fra Lærkeskolen og pigerne fra Stenløse Privatskole i fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Uha det bliver spændende i dag, sagde Stenløse Privatskoles målvogter Viktoria Kumini, da referenten ankom.

- Det er jo kampen om Stenløse, det handler om, og ja vi kender rigtig mange af piger hos Lærkeskolen. Vi er de sidste to skoler i omkredsen af Stenløse, så det er både håneretten og så de godmodige drillerier som bliver meget sjovere, hvis man har vundet, mente Viktoria.

Mere af samme skuffe kom fra en af holdets bærende kræfter Maja Nikolic. Men der var også alvor bag.

- VI skal vinde i dag, sagde Maja, der har sin lillesøster Helena fra 5. klasse med på holdet.

- Hun er først og fremmest reserve, om jeg tror kun hun kommer ind hvis vi får en skade eller fører stort, lød det fra Maja.

Se kampfakta her.

Lukkede ballet før pausen

Tæt kamp
Stenløse Privatskole fik ingen skader og kom ikke til at føre stort, så Helena må væbne sig med tålmodighed og vente og se, om hun får chancen næste gang, for lad det være sagt med det samme at Privatskolen vandt 2–0.

Kampen var meget lige, men så alligevel med en overvægt til Privatskolen som retfærdiggjorde, at det var dem der gik videre. De chancer som Lærkeskolen var på vej til at få, ja, dem pillede Maja og Emma Freisner utrolig smart.

Også på midtbanen havde Stenløse Privatskole et overtag. Her var det Angelina Nielsen, Cecillie Bymark og Amelie Wittenkamp der var mest iøjefaldende.

Hjemmeholdets målmand i den gule trøje, Lærke, stod en god kamp, men det var ikke nok. Foto: Søren Møller
Hjemmeholdets målmand i den gule trøje, Lærke, stod en god kamp, men det var ikke nok. Foto: Søren Møller

TV: Spænding til det sidste

Udnyttede chancerne
Efter et hjørnespark faldt bolden ned for fødderne af Emma Freisner, der resolut udnyttede chancen og bragte Privaten foran. Da Lærkegården så skulle nyde godt af vinden, ja, så var de så uheldige at ramme træværket to gange, hvor bolden sprang ind foran mål igen, men begge gange fik Maja og målmand Viktoria, klaret ærterne for Privatskolen.

Iben Mikkelsen i hjemmeholdets mål havde dog ikke en chance, da Isabella Dietzer-Fog med en dyb stikning sendte Cecilie Bymark af sted. Cecilie løb fra hele forsvaret, og med et kontant spark placerede hun bold i det fjerneste sidenet til 2–0. Sådan endte det hele, og Stenløse Privatskole er videre.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Lærkeskolen - Stenløse Privatskole, 0-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Iben Mikkelsen, Lærkeskolen
Maja Nikolic, Stenløse Privatskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Merle Skov-Jensen, Lærkeskolen


- JUBII, nu er vi i kvartfinalen, jublede pigerne fra Stenløse, men de tænkte hurtigt på, på at det nu er Hedegårdsskolen fra Ballerup, de skal op imod.

- De er mega dygtige, fortalte en af pigerne der kender spillerne fra Hedegårdsskolen.