Uovertruffent, Ulrikka

Kaptajn: Ulrikka gik forrest med sine syv mål

Ulrikka Loft var kampens helt store oplevelse. (Foto: Poul Gregersen)
Ulrikka Loft var kampens helt store oplevelse. (Foto: Poul Gregersen)

— Jeg forventer, at det fungerer bedre i dag end sidst, sagde Helsinge Realskoles anfører Ulrikka Loft, inden kampen mod Bjørnehøjskolen.

— Sidst spillede vi ikke som et hold, men selvfølgelig, den første kamp i turneringen er altid svær. Vi skal overholde de aftaler vi laver.

Se kampfakta her

Der var noget der tydede på, at aftalerne blev overholdt. Helsinge Realskole vandt 13-0 over Bjørnehøjskolen, der ikke fik mange chancer og mest var statister i kampen.

Mødte overmagten

En tand bedre

Ulrikka gik målamok
Der var spillet et halvt minut, da Ulrikka Loft med et langskud bragte Realskolen foran 1-0. Skuddet gik over hovedet på målmanden. Og det fortsatte til 2-0 et halvt minut senere ved samme Ulrikka. Denne gang gik hun selv og udplacerede målmanden.

Da der efter lidt over tre minutter stod 3-0. Denne gang ved en anden stor spiller, Julie Glenville, der blev spillet fuldstændig fri af Ulrikka. Og så var kampen faktisk overstået.

Ulrikka scorer et af sine syv mål. (Foto: Poul Gregersen)
Ulrikka scorer et af sine syv mål. (Foto: Poul Gregersen)
 

Der stod Helsinge Realskole på det hele. Bjørnehøjskolens piger kom stort set kun på Realskolens banehalvdel når de skulle give bolden op.

Yderligere fire mål blev scoret i halvlegen, Ulrikka Loft, Lili Lang, Emilie Byrdal og Zophie Sørensen var skarpretterne.

Anden halvleg var en kopi af første. Bjørnehøjskolen kom aldrig ind i kampen. Realskolen var simpelthen flere klasser over dem. Ulrikka Loft scorede fire gange, Zophie Sørensen en og Victoria Nexø en gang.

Legende løjer

TV: Sikker sejr

Der var tit mange spillere i Bjørnehøjskolens målfelt. (Foto: Poul Gregersen)
Der var tit mange spillere i Bjørnehøjskolens målfelt. (Foto: Poul Gregersen)
 

— Aftalerne blev overholdt, var den første kommentar fra Ulrikka Loft efter kampen.

— Vi fik ro på spillet, der blev spillet godt rundt.  Alle vores spillere kom i kamp i dag. Det er godt for holdet og for spillerne, sluttede hun.

Ulrikka og co. kan nu se frem til næste runde i turneringen, hvor de skal møde Endrupskolen.