Uskarpe værter videre

Stærk præstation: Udeholdets keeper forhindrede røvfuld

Fuld fart fremad. Foto: Allan Gade
Fuld fart fremad. Foto: Allan Gade

I kampen mellem Skolen ved Rønnebær Alle og Langebjergskolen fra Humlebæk fik udeholdet en god start på opgøret. En dødboldsituation var tæt på at udløse en scoring, men vi fik ikke nogen scoring i denne omgang. Se kampfakta her.

Hjemmeholdets endelige startopstilling blev først fastsat kort før kampstart, da der var nogle diskussioner om, hvem der skulle spille, men der faldt dog ro på i lejren.

Fantomredninger
Derefter stod der hjemmeholdet på resten af halvlegen, og de diskede op med det ene angreb efter det andet, men udeholdet havde en fantommålmand i form af David, der forhindrede værterne i at bringe sig i front. Det var de mest utrolige redninger, han diskede op med.

Uanset hvad kunne hjemmeholdets drenge ikke få bolden i kassen. Bemærkelsesværdigt, at de ikke opgav, for David stod en fantastisk kamp.

Men man skal aldrig sige aldrig, for et minut før pausen var udeholdet uopmærksomme. De snorksov, og imens blev Ali Radi spillet helt fri, og Super David i målet var fuldstændig solgt af sit forsvar.

Udeholdets super keeper, David. Foto: Allan Gade
Udeholdets super keeper, David. Foto: Allan Gade

Se også: TV: Vendte 0-1 til 2-1

Misvisende
Dermed stod 1-0 til hjemmeholdet, da mandskaberne gik til pause, men 7-0 havde nok været mere retvisende efter spil og chancer.

I anden halvleg fik gæsterne kun én stor chance. Og det var faktisk en udmærket afslutning, men den blev klaret af hjemmeholdets målmand, der reddede den helt oppe ved trekantssammenføjningen.

Resten af kampen var som det meste af kampen fuldstændig i hjemmeholdets favør, hvad angår i boldbesiddelse og chancer.

Youssef Mhahy og Aksel Laurent fik begge scoret i halvlegens forløb, og dermed sluttede kampen 3-0 til Skolen ved Rønnebær Alle, der dermed er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen er Hellebækskolen.