Vendte kampen efter pausen

Tæt affære: Begge hold kæmpede til sidste fløjt for at få sejren i land

Der var mange dueller i opgøret. Foto: John Froman
Der var mange dueller i opgøret. Foto: John Froman

Både Michael Skolen og Baltorpskolen var kommet videre til anden runde med store sejre i deres første optræden. Især én enkelt spiller havde været i fokus i første runde, nemlig Michaelskolens anfører Jonas Bøytler der med hele otte scoringer havde vist sine holdkammerater vejen.

Se kampfakta her.

Tryllerier i regnen

Små boldmagere tryllede

Teknik mod fysik
Fra første fløjt stod det klart, at gæsterne fra Baltorpskolen havde nogle meget dygtige tekniske spillere, mens hjemmeholdet havde en stærk defensiv. Især dagens fidusbamsemodtager Timian Cruz leverede en pragtindsats.

Timian Cruz (med nummer fem) spillede en flot kamp. Foto: John Froman
Timian Cruz (med nummer fem) spillede en flot kamp. Foto: John Froman

Trods overvægt i boldbesiddelse til gæsterne fra Ballerup var det hjemmeholdet, der slog til i det 8. minut. Pludselig stod Lukas Nørgaard helt fri, og han sparkede sikkert bolden i mål. Så stod det 1-0 til Michaelskolen. Det skulle gå meget værre. For i det 15. minut var den gal igen. En hurtig omstilling og denne gang var det dagens store oplevelse Timian Cruz, der flot sparkede bolden i mål direkte på frispark.

Gæsterne fra Baltorpskolen fik dog reduceret blot halvandet minut senere og bragte sig ind i opgøret igen. Målscorer for Baltorpskolen var Cebrail, der brød flot igennem på venstre side og scorede sikkert.

Sent mål åbnede op for løjerne

Comebacket blev en realitet
I anden halvleg var billedet det samme. Gæsterne fra Baltorpskolen pressede på, og hjemmeholdet havde nok med at forsvare sig. I det 16. minut gik det galt og på mål dagens bedste fra Baltorpskolen Floran Ardiji, var der balance i regnskabet og opgøret helt åbent igen.

Floran Ardilji leverede en stærk præstation. Foto: John Froman
Floran Ardilji leverede en stærk præstation. Foto: John Froman

I det 55. minut bragte Baltorpskolen sig foran med 3-2 på mål af Nicolaj Lykkegaard, og alle troede hermed, kampen var afgjort. Men i dommerens overtid fik hjemmeholdet tilkendt et frispark på kanten af feltet. Som det var tilfældet i første halvleg var det Timian, der igen skulle forsøge at sparke bolden i mål.

Desværre for Michael Skolen strøg bolden lige over mål, og da dommeren efterfølgende fløjtede opgøret af, betød det forsat deltagelse i turneringen til Baltorpskolen, der viste stor moral og vendte et truende nederlag til en vigtig sejr.