Annonce:
Annonce:

'Verdens tabere'

Tabere med format: Tabte stort, men lavede sjov til sidst

Rungsted-pigerne tabte stort, men fik alligevel det bedste ud af det. (Foto: Henrik Oksholm)
Rungsted-pigerne tabte stort, men fik alligevel det bedste ud af det. (Foto: Henrik Oksholm)
Annonce:

Rungsted Private Realskole har et hold, hvor relativt få spiller eller har spillet fodbold tidligere.

Omvendt har Nærum Skole et hold af piger, der alle går til fodbold. Nogle af dem spiller oven i købet på højt niveau.

Se kampfakta her

Spørgsmålet var så, om det var muligt for Sarah Granhof, der tidligere har spillet fodbold, men nu er elite-tennisspiller, at mobilisere sine tropper til at kunne give Nærum Skoles dygtige fodboldspillere god modstand.

Annonce:

Mia Midtgaard fra Nærum Skole er en rigtig måltyv og hun punkterede hurtigt alle forhåbninger for Rungsted Private Realskole med to scoringer indenfor kampens første 10 minutter. Det andet mål var ærgerligt for den tappert kæmpende målvogter, Christine Holst i Rungsted Private Realskoles mål, da hun kom til at samle en tilbagelægning op fra sit forsvar. Christine Holst var fuldstændig forsvarsløs, da Mia Midtgaard satte frisparket op i trekanten i Rungsted Private Realskoles mål.

Manglede ishockey-stav

Der var fart over feltet. (Foto: Henrik Oksholm)
Der var fart over feltet. (Foto: Henrik Oksholm)

Sandt bombardement
Selvom Nærum Skole fortsatte sit bombardement af Rungsted Private Realskoles mål og scorede yderlige seks mål i første halvleg, med fire yderlige scoringer af Mia, en scoring af Kathrine Pathuel og Anne Sofie Breinholt, så holdt pigerne fra Rungsted stadig humøret højt – dejligt at være vidne til og helt sikkert en af fodboldens charmerende sider.

Marie Müller havde Rungsted Private Realskoles enlige chance i første halvleg, men formåede ikke at score.

Billedet i anden halvleg var det samme. Og igen var Mia på pletten fire gange og kronede en stor kamp med 10 scoringer. Lea Okkels blandede sig i anden halvleg også i scoringerne med to mål og Kristine Wenzel scorede et enkelt mål til slutstillingen 15-0 til Nærum Skole.

Kaos før kampen

Store ambitioner

Annonce:

Ligesom i første halvleg spillede Rungsted Private Realskole sig frem til endnu en kvalificeret afslutning, som Nynne Glahn dog brændte.

De glade piger fra Rungsted Private Realskole tog nederlaget med ophøjet ro, og deres kommentar til kampen var en spontan fællessang med en omskrivning af Queens 'We are the Champions' til:

— We are the losers, no time for winners, we are the losers of the world!

Det var en afslutning fra det tabende hold med format.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: