Victorias vilde hug

Kanonmål: Helflugtede bolden smukt i nettet - så var kampen i gang

En kredsfinale værdig. (Foto: Søren Møller)
En kredsfinale værdig. (Foto: Søren Møller)

Sidste år blev Hedegårdsskolen slået ud i anden runde af Kildegårdsskolen fra Herlev. Der var skolen fra Ballerup klart bedre end Herlev-holdet, men tabte 1-0 på et selvmål. Pigerne fra Hedegårdsskolen havde derfor glædet sig til at i år skulle det være at de kom rigtigt langt i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

Men der skal som bekendt to til tango. Og i dag var Lindehøj-pigerne mere end klar. Det er en skam at to så gode hold skal møde hinanden i første runde. Dagens kamp mellem de to skoler var en kredsfinale værdig. Rigtig godt fodboldspil fra begge hold, som gjorde kampen utrolig seværdig.

Se kampfakta her.

Lindehøj har Victoria
Der var ikke spillet mere end lige over et minut, da Lindehøj satte et angreb ind. Flot kombinationsspil opført i højre side, hvor Kia Falkengaard trak fri mod baglinjen. Med et følt indlæg serverede hun bolden til en fremadstormede Victoria Boskovski, der med en kanon flot helflugter kanonerede bolden i nettet til 1-0.

Der var masser af dueller i en velspillet kamp. (Foto: Søren Møller)
Der var masser af dueller i en velspillet kamp. (Foto: Søren Møller)
 

Utroligt flot
Denne scoring er noget man sjældent ser i pigefodbold, men når det så endelig sker, så skal det også påpeges. Alene på grund af denne scoring, blev Victoria den naturlige fidusbamsevinder. Tænk sig, at holde denne afslutning nede, så den ramte målet og ikke fløj 20 meter over eller ved siden af.

Og da Victoria inden for de næste 30 minutter satte to andre scoringer ind, så hun bragte Lindehøj foran med 3-0 og fuldbyrdede sit hattrick, gjorde det hende ikke mindre fortjent til bamsen. Hedegården havde som sagt tørstet efter en slags revanche, men på dagen var Lindehøj bare bedre. Også godt spillende var Kia Falkenberg og anfører Anna Tang.

I pausen sagde Anna:

— Nu fører vi 2-0 og det skal holdes. Vi kører efter samme recept i anden halvleg, for Hedegårsskolen er meget dygtige. Så vi skal være kompakte i forsvaret og kæmpe som et hold, så skal vi nok vinde.

Ikke nok med DM i streetfodbold

Knald på i en velspillet kamp. (Foto: Søren Møller)
Knald på i en velspillet kamp. (Foto: Søren Møller)
 

Anføreren fik ret
Og man må sige, at anføreren fik ret. Lindehøj stod kompakt i deres forsvar, og når de fik et par løse chancer, så scorede først Kia og siden Renee Svara til en føring på 5-0.

Til sidst fik Hedegården reduceret til 5-1 ved Sabine Sørensen, men da var slaget afgjort. Synd for Hedegårdsskolen, som igen måtte bøje sig for en Herlev-skole.