William gik forrest

Anfører: Han trak sine holdkammerater med sig og satte selv gang i scoringen

Der var masser af intense nærkampe på Ganløse Stadion. (Foto: John Froman)
Der var masser af intense nærkampe på Ganløse Stadion. (Foto: John Froman)

Når man gæster Ganløse Stadion og der er tale om skolefodbold, er der tradition for god underholdning og fodbold med mange mål.

I de seneste år har drengene fra Ganløse ligget under for de meget dygtige piger i byen, men med den indsats drengene lagde for dagen, tager de kampen op med pigerne. Et utroligt veloplagt hjemmehold, anført af holdet anfører William Mac, blev vi alle vidne til god og flot spillet fodbold i samtlige 60 minutter.

Se kampfakta her.

Maglehøj fra Ølstykke kom til Ganløse med en god stemning i truppen. Flere af spillerne gav klart udtryk for, at kun en sejr talte.

Kampen startede lige. Begge hold ville styre den centrale del af banen, hvilket kunne ses på de mange dueller, der foregik på midten af banen. Ganløse Skole havde en fordel af, at have vinden i ryggen, men holdet havde svært ved at komme på skudhold. Dertil var især Maglehøjskolens Michail Teker en solid ankermand.

— Vi er her for at vise naboerne fra Ganløse, at i dette område, styrer vi for vildt, sagde Michail inden kampen.

Michail Terker spillede en stærk kamp. (Foto: John Froman)
Michail Terker spillede en stærk kamp. (Foto: John Froman)
 

Et par hurtige kasser
Vi skulle helt hen til det 18. minut, før den første scoring faldt. Hjemmeholdets bedste i dag, anfører William Mac, headede flot bolden i mål, uden chance for gæsternes keeper.

Kampens første scoring. (Foto: John Froman)
Kampens første scoring. (Foto: John Froman)

Organisation er vejen frem

Inden pausen havde Ganløse bragt sig foran 2-0, på mål af Frederik Michelsen, der gennem hele kampen var en evig trussel over for Maglehøjskolens forsvar.

I de sidste 30 minutter var der tale om et tæt og lige opgør, men modsat Maglehøj, var Ganløse skarpe på alt. Da dommeren fløjtede af, stod der 5-1 på måltavlen. De øvrige mål blev scoret af Christoffer Hansen, og to af Rasmus Kamp fra Ganløse Skole. Karsten Hansen sluttede opgøret af med at pynte på resultatet, med en sen scoring til Maglehøjskolen.

Der er ingen tvivl om, at Ganløse kan nå langt i år. Holdet er homogent, har gode teknikere og spillere, der arbejder hårdt for hinanden.

Kongernes kamp