With tryllede på midtbanen

Lokaopgør: Drengene fra de to Allerød-skoler gav hinanden et brag af en kamp

Præcist indlæg. Foto: John Froman
Præcist indlæg. Foto: John Froman

Dysten mellem Engholmskolen og Skovvangskolen blev en flot kamp, hvor udeholdet Engholmskolen efter blot otte minutter havde afgjort kampen.

Se kampfakta her

Tre hurtige mål
Med to hurtige scoringer af en forrygende Viktor Hauge og et af en af kampens bedste spillere, Hans With, stod der 3-0 på måltavlen indenfor de første 10 minutter. Så var Skovvang i vildrede.

TV: Eline fra femte på banen

Men de var også oppe mod et stærkt og homogent hold fra Engholmskolen, som fortsatte deres gode stime. Første kamp vandt de med hele 12-0. Så stor blev sejren over Skovvang ikke. De måtte 'nøjes' med en sejr på 8-0.

Gode defensivt
Sejren kunne endda være blevet endnu større, hvis ikke Skovvang-forsvaret havde kæmpet så heroisk, som de gjorde. De leverede en imponerende indsats gennem hele opgøret.

TV: Hjernen på midtbanen

Engholmskolens store profil er Hans With. Og han er et ganske stort talent. Han har spillet sine ungdomsår i Allerød, men også været en tur i Nordsjælland, men i denne sæson er han vendt tilbage til sin barndomsklub.

Klar på kamp
Kampen blev fra start styret af et oplagt Engholm-hold mens Skovvang-spillerne kæmpede med alt, hvad de havde. Nogen gange møder man bare overmagten, og det var tilfældet for Skovvang. De spillede en fin kamp, men Engholm var bare for stærke.

Engholmskolen vandt med 8-0 og er klar til næste runde og har nu en samlet målscore på flotte 20-0.

Spænding til det sidste