Annonce:
Annonce:

ZOOM: Engholmskolen - Borupgårdskolen

Pigekredsfinale: Læs om de to dygtige hold op til opgøret i Sjælland nord

(Foto: Stig Sinius Nielsen)
(Foto: Stig Sinius Nielsen)
Annonce:

21. november spiller pigerne fra Engholmskolen og Borupgårdskolen kredsfinale. Kampen bliver spillet på Møllemosen Idrætsanlæg, som er Engholmskolens hjemmebane.

Se kampfakta

Se vejret for kampen HER

Du kan finde kampen her på kortet, hvor alle kredsfinaler er at finde:

Vi ser her nærmere på de to hold. Deres sejre, hvor de er særdeles skarpe og hvor de kan forbedre sig. Hjemmeholdet først.

ENGHOLMSKOLEN

Engholmskolens vej til kredsfinalen

05.09: Engholmskolen - Lillerød Skole 3-0

15.09: Engholmskolen - Skovvangskolen 4-0

02.10: Engholmskolen - Sjælsøskolen 4-0

08.10: Engholmskolen - Hareskov Skole 2-0

23.10: Engholmskolen - Lærkeskolen 6-4

06.10: Engholmskolen - Gilbjergskolen 2-1

Super-Sofie
Engholmskolen har først og fremmest en dygtig spiller i Sofie Arleth, som sikrede holdet sejren over Gilbjergskolen, og dermed en plads i kredsfinalen. Hun scorede begge mål i holdets 2-1 sejr, og første mål kom allerede efter fem minutter. Den stærke midtbanespiller er samtidig holdets topscorer og har scoret otte mål for holdet.

 

Super-defensiven gav pote igen  

Annonce:

Angrebsduoen
Sofie Arleth udgør sammen med angrebsspilleren, Natasha Bugge, en farlig angrebsduo. De er lynhurtige i antrittet og gode til at fange målchancerne. De spiller rigtig godt sammen, og er gode til at bruge hinandens styrker. Sammen med den dygtige keeper, Caroline Møller, er det svært for modstanderne at hamle op med Engholm-tøserne. Caroline har stået nogle flotte kampe og redder mange svære bolde.

Allerød-tøser alle vegne

En blandet fornøjelse
Engholm-pigernes tidligere kampe har været en blandet fornøjelse uden de største sejre. Takket være deres dygtige keeper, har de ikke lukket særlig mange mål ind, men de har dog heller ikke scoret imponerende mange mål. Største sejr er på 4-0. Dem har de så også to af. Nemlig kampen mod Skovvangskolen og Sjælsøskolen. Pigerne har også været ude i straffesparkskonkurrence en enkelt gang. Nemlig i kampen mod Lærkeskolen, hvor de vandt 6-4. Kampen blev 2-2 i ordinær spilletid. Holdets samlede målscore ligger på 21-5.

TV: Se det afgørende straffespark

Se det afgørende straffespark fra kampen her:

Vi ser nu nærmere på Borupgårdskolen. Hvad er deres profiler, styrker og svagheder, og hvordan er de kommet til kredsfinalen.

Annonce:

BORUPGÅRDSKOLEN

Borupgårdskolens vej til kredsfinalen

10.09: Borupgårdskolen - Baunebjergskolen 14-0

22.09: Borupgårdskolen - Hornbæk Skole 10-2

01.10: Borupgårdskolen - Helsinge Realskole 6-0

22.10: Borupgårdskolen - Espergærde Skole 3-0

12.10: Borupgårdskolen - Dronningegårdskolen 3-0

 

Mesterlige Mie og dirigenten Dajan
Holdet har en super stærk spiller i topscoreren Mie Gørtz. Hun var blandt andet med til at sikre Borupgårds piger pladsen i kredsfinalen, da de vandt over Dronningegårdskolen 3-0. Mie scorede i det 12. minut, hvor hun løb fra udeholdets forsvar og sikkert scorede til 1-0. Mie scorede også kampen sidste mål med bare fem minutter tilbage, hvor hun med et flot skud scorede til slutresultatet 3-0. Mie her indtil videre scoret 12 mål for holdet i turneringn.

Brandgodt Borup

Annonce:

En anden bemærkelsesværdig spiller er Dajan Hashemi. En stærk midtbanespiller, som har scoret otte mål på bare fire kampe. Dajan var også med til at sikre kredsfinalepladsen, da hun scorede til 2-0 mod Dronningegårdskolen på straffe. Derudover har holdet en styrke i Mathilde Dalsborg, som har et godt overblik, og er dytig til at holde modstanderne fra målchancer. Mathilde Dalsborg, som også spiller på midten, er lige så skudsikker og har også scoret otte mål for holdet indtil videre.

TV: Dirigenten Dajan

Mange stærke spillere
Borupgård har altså den store fordel, at de er stærkt besat på stort set alle poster. Vi har endnu ikke set så meget til, hvad keeperen, Signe Mathis, kan. Hun har stort set været arbejdsløs indtil nu, hvilket kan blive en udfordring, når de nu skal spille kredsfinale mod Engholmskolen, som også er gode til at lave mål.

TV: Drogba bombede i røvfuld

De store sejre
Pigerne har en flot turnering bag sig, og har for vane at feje enhver udfordring af vejen uden problemer. Pigerne vandt 14-0 i deres første kamp mod Baunebjergskolen. I anden kamp slog de så Hornbæk Skole med 10-2. I senere kampe er det ikke blevet til lige så store sejre, men pigerne lukker stadig stort set ingen mål ind. Alt i alt har de en målscore på 36-2. Så det skal blive spændende at se, om Engholmpigerne formår at score på dette dygtige hold.

Annonce:

Se et Mathilde Dalsborgs mål her:

Hvem vinder kredsfinalen
Der er, som du nok kan se, gode grunde til at tro at både Engholms piger og Borupgårds piger kan vinde kredsfinalen. Det bliver en spændende kamp på fredag, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Spørgsmålet er bare, hvem DU tror vinder kredsfinalen i Sjælland nord?

Hvem tror du vinder kredsfinalen?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: