Annonce:
Annonce:

Absurd målscore sikrer slutspil

Defensiv borg: Pigerne fra Uglegårdsskolen har holdt buret rent og scoret meget få mål

Jubel efter sidste fløjt. Foto: Henrik Schou
Jubel efter sidste fløjt. Foto: Henrik Schou
Annonce:

6-0. Det er den målscore, pigerne fra Uglegårdsskolen er klar til slutspillet med. I kredsfinalen blev det til endnu en målfattig kamp, hvor Stephanie Nielsens enlige mål afgjorde sagen.

Står solidt
Det er tydeligt, at holdet er meget defensivt forankret. Defensiven skal fungere først og fremmest.

I ZOOM op til kredsfinalen skrev Ekstra Bladet Skolefodbold:

Holdet har også et enormt stærkt forsvar. Forrest går anfører Astrid Dobel. Hun er suveræn til at dirigere sine medspillere. Forsvaret kommer lynhurtigt op til midten, når der angribes. Når holdet selv er under pres, sørger Astrid for, at midten er tætbemandet, så det bliver svært at trænge igennem der.

Det var også helt klart det indtryk, man stod tilbage med efter kredsfinalen. Astrid er god til at råbe højt i forsvaret og får sine spillere med frem.

Topscoreren slog til igen
Pigerne har nu scoret seks mål. Seks. Det er helt vanvittigt. De har spillet fem kampe og er klar til forårets slutspil med en målscore på 6-0. Hold da op. Holdets absolutte topscorer er Stephanie Nielsen, der kom på måltavlen igen i kredsfinalen. Hun har scoret fem af de seks kasser. Det bliver virkelig spændende at se, hvordan det vil gå holdet med den specielle målscore til foråret.

Læs ALT om kredsfinalen her på siden senere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: