Kampråbet gik i opfyldelse

Er der nu: Ellemarkskolens fans har et ganske catchy kampråb

Der blev givet gas. (Foto: Henrik Schou)
Der blev givet gas. (Foto: Henrik Schou)

- Ellemarken vil i Parken! æøå

Sådan lød det igen og igen på Køge Stadion i semifinalen mellem Ellemarkskolens drenge og gæsterne fra Skolen på Herredsåsen.

LÆS OGSÅ: Showet i Parken

Hjemmeholdets tilskuere var feststemte og skreg løs.

Blændende bold
Den strålende semifinale fik sin afgørelse i midten af anden halvleg - 46 minutter inde. Da fik Mathias Larsen fra Ellemarkskolen på forunderlig vis holdt sig et par sekunder længere i luften end udeholdets forsvarsspillere. Han fik så sat et perfekt timet hovedstød på Ishak Berks frispark. Dermed udplacerede han den ellers flot spillede Mads Tranberg i Herredsåsen-kassen.

Forud var gået en kamp, hvor begge holds spillere i den grad viste, at de bare VILLE i Parken. Men der var selvfølgelig kun plads til et af holdene. Skolen på Herredsåsen startede ud som lyn og torden. Der var ingen nerver. Bare lige på og hårdt.

Det gav store chancer i både andet og tredje minut, hvor Frederik i Køge-målet blev testet.

Red presset af
Det varede 10 minutter, før Ellemark kom over midten - drevet frem af motoren Ishak Berk. I det 15. minut var der et voldsomt sammenstød mellem Mads Tranberg og den evigt farlige Sadik Krdzic. Begge slog sig ret hårdt, men meget symptomatisk for kampen var det et par seje gutter, der efter kort tid spillere videre. De ville ikke gå ud. Ikke i semifinalen. 0-0 ved pausen.

LÆS OGSÅ: Vejen til Parken

Ellemarken startede bedst ud i anden halvleg. Holdets Jonas Rohde troede, han blev første målscorer, da han fem minutter inde i de sidste 30 sparkede bolden i kassen. Der blev dog dømt offside. Ellemarkskolen fortsatte deres pres, men i den modsatte ende viste Farzan og Mark Berthelsen prøver på deres talent. Det lignede dog en uafgjort, da Mathias Larsen satte sit hovedstød ind. Topklasse.

Derefter pressede Herredsåsen godt på, men uden at komme til mål. Med seks minutter igen fik Sadik den udvisning, han havde lænet sig opad længe. Det fik dog ikke Ellemark til at gå ned med flaget. De holdt skansen og hev 1-0-sejren hjem.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere