En skygge af Sadik

Kvartfinale: Sadik Krdzic skuffede for Ellemarkskolen. Han lover bedre indsats i semifinalen

Sadik Krdzic ramte slet ikke sit normale høje niveau. (Foto: Henrik Schou)
Sadik Krdzic ramte slet ikke sit normale høje niveau. (Foto: Henrik Schou)

ÅLSGÅRDE (ekstrabladet.dk): - Jeg var ikke helt oppe i gear.

Sådan sagde Ellemarkskolens Sadik Krdzic efter kvartfinalen mod Hellebækskolen fra Helsingør-egnen.

Falmet stjerne
Og en ting er sikkert: Sadik har fuldstændig ret. Han var blandt andet i Ekstra Bladet talt op som den helt store stjerne for Køge-skolen, men for de tilskuere, der oplevede midtbanespilleren for første gang, var det meget svært at se.

- Jeg tror ikke, at jeg har spist ordenligt. Jeg var ikke mentalt klar. Jeg var helt nede i dag, sagde Sadik til Ekstra Bladet efter kampen.

LÆS OGSÅ: Den store helt hedder Ishak

Sadik fandt aldrig sit spil, og Hellebækskolens taktik med at sætte Christoffer Tølle tæt på stjernen var et genialt træk. Det undertippede hjemmehold var foran to gange, men Ellemarkskolen bed igen ved Ishak Berks to udlignende mål.

- Vi var tippet som storfavoritter, og det gjorde nok, at nogle af vores spillere var alt for nervøse i starten af kampen. Det blev noget sværere, end det stod i Ekstra Bladet.

- Vi havde spillet til sidst, og da de scorede til 2-1 med bare seks minutter igen, så var det bare med at få alle mand frem. Heldigvis havde vi Ishak, sagde Sadik, der går i 9. klasse og spiller på HB Køges U17-førstehold.

Skal på den igen
Han får en ny chance på torsdag, hvor han og holdkammeraterne skal spille mod vinderen af kvartfinalen på mandag mellem Skolen på Herredsåsen fra Kalundborg og Kildegård Privatskole fra København.

- Jeg er utrolig glad og stolt over det her hold. Vi har et godt sammenhold, selv om nogle går i 6. klasse og andre i 9. klasse. Hvis vi vinder semifinalen, så er vi lovet overnatning på hotel i forbindelse med finalen. Men jeg ved, at jeg skal spille bedre end i dag, for at det skal gå i opfyldelse, sagde Sadik.

Se de mange billeder fra kampen

En ting er sikkert: Ekstra Bladets udsendte glæder sig til at se en Sadik i en helt anden udgave end den skygge, vi så i Ålsgårde.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Sadik Krdzic tager sin trøje op over hovedet, da Hellebækskolens Christoffer Tølle netop har scoret på en perle af et langskud. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Sadik Krdzic ramte slet ikke sit normale høje niveau. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere