Sadiks show

Knusende Køge: Ellemarkskolen overlegent i kvartfinalen

Første kasse er sat ind - det kunne være gået meget værre end 4-0. (Foto: Henrik Schou)
Første kasse er sat ind - det kunne være gået meget værre end 4-0. (Foto: Henrik Schou)

KØGE (Ekstra Bladet): Ekstra Bladet havde udråbet Ellemarkskolen som 70/30 favoritter i Sjælland Syd kredsfinalen mod Sakskøbing Skole på Køge Stadion. Den fejl beklager vi hermed, der skulle have stået 90/10. Undskyld.

Hjemmeholdet sad på det hele fra start til slut. Holdets lysende stjerne er 15-årige Sadik Krdzic med bosniske rødder, der havde sin egen fest på midtbanen.

– Jeg havde fået den frie rolle bag de to angribere, hvor jeg skulle skabe mest muligt plads til mig selv og dem. Og så stikke den i hullerne, når jeg kunne, forklarer Ellemarks store profil, der bliver en fryd at følge i forårets kvartfinaler.

Igen og igen tog han bolden under kærlig behandling og løb forbi utallige modspillere med kuglen klistret til støvlerne. Han har en svag drejning i kroppen, der gør ham utrolig svær at komme ind på livet af, hvis man da overhovedet når at tænke så langt.

– Af en eller anden grund satte de ikke en mand på mig, men det havde nok ikke betydet noget, for jeg er hurtigere end de fleste. Det kom vist lidt bag på dem her i dag, konstaterer anføreren med et smil efter den stensikre 4-0 sejr.

Se de mange billeder fra kampen

Lang vej hjem
Havde Sakskøbing læst på lektien i Ekstra Bladet, havde de måske nok siddet mere massivt på Sadik, der boltrede sig som en fisk i vandet. Men det var ikke let at være på besøg, for hjemmeholdet er virkelig stærkt besat på mange af pladserne.

– Det hele var under kontrol i dag. Vi havde en plan, hvor vi skulle lægge mest muligt pres på dem fra start. Vi ville jagte det første mål, forklarer Sadik, der fulgte taktikken til punkt og prikke.

Efter 14 minutter bragte han sit hold foran på et klart straffe, herfra var det spil til et mål med Sadik som fremragende dirigent. Vejen hjem til Lolland blev længere og længere for gæsterne, der dog aldrig gav op.

LÆS HELE HISTORIEN I EKSTRA BLADET LØRDAG !

LÆS OGSÅ: De er klar til kredsfinalen

LÆS OGSÅ: Ellemarkens målkonge