Grus i målmaskinen

Lukkede godt af: Dagmarskolen stoppede Nykøbing Falster Realskoles måltøser

Dagmarskolen fik lukket af for den ellers skræmmende Nykøbing-offensiv. (Foto: Henrik Schou)
Dagmarskolen fik lukket af for den ellers skræmmende Nykøbing-offensiv. (Foto: Henrik Schou)

Nykøbing Falster Realskole kom til deres kamp i 6. runde på udebane mod Dagmarskolen med en målscore på imponerende 24-1. Så er man altså dygtige i både forsvar og angreb. Oppe foran er det specielt Laura og Rikke, der er de store måltyve. De har tilsammen scoret 19 kasser.

Læs fakta om kampen

Var klar
Dagmar var dog klar fra start og havde god succes med at lukke ned for deres målfarlige modstandere. Der var endda sat en mandsopdækning på Rikke. Dagmarskolens Sara Jensen havde det job, og det klarede hun fremragende. Så godt, at hun fik fidusen efter kampen.

Rikke havde en enkelt afslutning på Dagmar-keeper Julie Wedelheim, men ellers var Sara hele tiden klar til at tage bolden fra hende.

Se de mange billeder fra kampen

Hurtig føring
Fra start af var det Dagmarskolen, der havde spilovertaget. De lukkede godt af bagtil og kunne dermed koncentrere sig om at skabe chancer selv også. Efter blot tre minutter og 28 sekunder gav det mål. Dagmars Natascha Wollesen løb fra forsvaret og satte flot bolden ind - 1-0 til hjemmeholdet.

LÆS OGSÅ: Gyldne støvler

Derefter fortsatte Dagmarskolen med at have det meste af spillet - dog uden at til spille sig frem til de helt store chancer. Nykøbing-pigerne havde dog også noget at komme med. Langsomt arbejdede de sig ind i kampen. Rikke fik den første mulighed efter 13 minutter, men Julie Wedelheim klarede sikkert.

Nykøbing-tøserne fortsatte det pres, de nu havde fået lagt. Og et par minutter senere gav det pote. Udligningen faldt ved Laura, som efter et par dribleture resolut sparkede bolden i nettet - 1-1. Selvom Dagmar var klar på de farlige Nykøbing-angribere, er de svære at holde helt nede. Alt var nu helt lige igen.

Vågnede op
Men så vågnede Dagmarskolen igen og fik presset godt på, men et langskudsforsøg fra Natascha Wollesen var det tætteste, de kom på at score inden pausen. Bolden røg lige over målet. 1-1 ved pausen.

LÆS OGSÅ: Enlig kasse

Dagmarskolen fortsatte presset i 2. halvleg og var tæt på ved Alberthe Sallberg i det første minut, men igen havde Julie i Nykøbing-målet styr på det. Der var ikke mange chancer i 2. halvleg, men pludselig fik Natascha Wollesen bolden omkring 25 meter fra mål. Den plads skal ikke give hende. Hun sendte bolden mod mål, og den sad så yderligt, at Anette i Nykøbing-målet ikke kunne nå den. Hendes udsyn var også spærret af forsvarskæden. Bolden sejlede i mål. Hvilken kasse af den dobbelte målscorer.

Dagmarskolen var atter i front. Herefter bølgede spillet meget på midten af banen - uden nogen af holdene formåede at tilspille sig egentlige chancer. Efter tre minutters tillægstid blev kampen fløjtet. Fortjent 2-1-sejr til Dagmarskolen, som nu er klar til kredsfinalen.

Bliv fan på Facebook