Strandbold

Drenge-dyst: Strandskolens drenge videre efter drama mod Uglegårdsskolen

Der blev virkelig gået til stålet. (Foto: Jørgen Jakobi)
Der blev virkelig gået til stålet. (Foto: Jørgen Jakobi)

Uglegårdsskolen blev slået hjem med 3-2-nederlag efter benhård fight.

Vandet væk
Sidst Strandskolen inviterede til skolefodbold, var banen dækket af vand. Sådan var det ikke mod Uglegårdsskolen. Her var plænen fortræffelig, og vejret var det flotteste strandvejr, man kunne ønske sig. Det lokkede omkring halvdelen af Strandskolens 600 elever ud på boldbanen, så hjemmeholdet havde stor opbakning.

LÆS OGSÅ:Skal vi se din kamp?

Der var også opbakning fra skolens lærere. Som den vikarierende træner Lasse udtalte inden kampen:

- I år har vi holdet, så vi har aftalt, at vi giver den max gas. Skolen har givet os tiden til det, og vi har skaffet nye trøjer via en sponsor. I år skal Strandskolen frem i bussen, og vi håber på lang levetid i turneringen.

Holdets normale coach, Rune, kunne ikke være med pga. en knæskade, så han fik updates på sms.

Gasen i bund
Hjemmeholdet fra Strandskolen fik godt fat i 1. halvleg, der blev afviklet i et forrygende tempo. Det var også hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Læs fakta om kampen

Kampens glimrende dommer, Flemming Schulz, udtalte i pausen.

- Det er to hold, der går til den, og de kan begge tåle mosten. Det er en fornøjelse at dømme.

Det forklarede kampen meget godt. Der blev givet gas i den intense kamp. Uglegårdsskolen kom bedst ud til 2. halvleg og havde vendt op og ned på kampen med to scoringer, før hjemmeholdet havde set sig om. Det vækkede Strandskolen fra deres korte hi. De trykkede på pedalen igen og fik udlignet ved Magne Bülow. 2-2 og jublen brød løs.

LÆS OGSÅ:Vind 20.000 kr. til din skole

Afgørelsen faldt
Otte minutter før tid blev hjemmeholdet reduceret til 10 mand, da en tackling blev sat for sent ind, men Uglegårdsskolen fik ikke udnyttet det. Ganske som de to hold var klar på en omgang straffespark, var det Strandskolen, der pludselig fik en chance, som de sikkert scorede på. 3-2 til Strand-drengene efter det store drama.

Træner Rune kunne få de glædelige nyheder pr. sms, mens Strandskolen nu kan gøre sig klar til at møde Brøndbyvester i næste runde.

Bliv fan på Facebook