Tilskuerne fik det hele i Greve

Der vil længe blive talt om den underholdende kamp i semifinalen i Sjælland Syd, der bød på 13 mål i alt

Peptalk hos Sdr. Parkskolen. De tror på succes i kredsfinalen. Foto: Erik Larsen
Peptalk hos Sdr. Parkskolen. De tror på succes i kredsfinalen. Foto: Erik Larsen

Holmeagerskolen og Sdr. Parkskolen diskede op super bold i strålende sol foran en masse positive tilskuere. Kampen endte 6-7 totalt efter 2-2, da de 60 minutter var gået.

Holmeagerskolen fra Greve, der ligger ca. 25 km syd for København, havde besøg af Sdr. Parkskolen fra Ringsted. Og lad det være skrevet med det samme: Det blev et brag af en kamp!

Meget på spil

Det drejede sig jo ikke om mindre end at bringe sig i en kredsfinale i Sjælland Syd, så der blev gået til stålet fra starten af, hvor Ringsted-skolen lagde pres på hjemmeholdet. Og allerede efter tre minutters spil lå bolden bag hjemmeholdets målmand efter et virkeligt godt hjørnespark, hvor Nikolaj Andreas Hansen kom højst og dirigerede smukt bolden over i øverste venstre målhjørne uden chance for hjemmeholdets målmand.

Ekstra Bladets udsendte talte efter kampen med Nikolaj

-Inden kampen kunne jeg mærke, at det var i dag, jeg skulle prøve at gøre en rigtig god figur. Og da jeg gik op til den bold og ramte den perfekt, var jeg klar over, at den ville gå i mål. Men desværre fik jeg ikke selv set målet, da der var en i vejen

Selvom Holmeagerskolen havde nogle rigtig gode chancer i midt i første halvleg, så blev de dog aldrig rigtigt farlige. Det endte da også med, at Sdr. Parkskolen igen scorede efter 23 minutter. Igen var det Nikolaj Andreas Hansen, der var på spil.

Også det mål kom vi ind på efter kampen

-Jeg modtog bolden omkring straffesparkfeltet, tog et enkelt træk ind i feltet og trykkede af. Jeg blev lidt overrasket over, at bolden gik i mål. Men det var en dejlig følelse. Nu havde jeg scoret to gange i første halvleg, hvor jeg ellers plejer at stå på mål, for derefter at spille anden halvleg i marken

Naturtalentet som altmulig mand

Og ganske rigtigt. I anden stod Nikolaj på mål, men nu kom der mere pres fra Holmagerskolen, der virkelig lagde kræfter i for at komme rigtigt ind i kampen igen. Efter 16 minutter gav det pote, da Lasse Højer reducerede til 1-2. Der var nu masser af nærkampe over hele banen, for begge hold var jo godt klar over hvor vigtigt næste mål var. Holmeagerskolen pressede på for udligning, og Sdr. Parkskolen vidste, at hvis de lavede det næste mål, var kampen sikkert lukket.

Tilskuerne holdt vejret. Holmeagerskolens træner, René Nielsen, nåede lige at nævne, at han syntes, det havde været en ret lige kamp, men hans drenge havde ikke udnyttet sine chancer, da hans hold i de døende sekunder udlignede til 2-2. Det var Christian Olesen, der fik listet bolden over stregen, og det kan nok være, det vakte jubel hos hjemmepublikummet.

Så skulle man over til straffesparkskonkurrence, og efter tre runder var det stadig lige, men den fjerde spiller fra Holmeagerskolen skød lige på Nikolaj Andreas Hansen, og da resten også scorede, endte kampen 6-7. Hvilket drama.

Tror på Parken

Sjovt nok var det anden halvlegs målmænd, der fik fidusbamserne, Meik Schmidt fra Holmeagerskolen og Nikolaj Andreas Hansen fra Sdr. Parkskolen. Han fortalte efter kampen, at holdet havde lavet en debatside på facebook, hvor man kunne deltage i debatten, om holdet kom helt ind i Parken. Hele holdet troede i hvert fald 100% på det, og de glædede sig til april, men først skal kredsfinalen lige vindes inden holdet måske kan gentage kunststykket med en tur i Parken. I 2006 blev det til et 5-0 nederlag i finalen mod Skyum.

1 af 2 Udeholdets drenge måske på vej mod en tur mere i Parken til april. Foto: Erik Larsen
2 af 2 Peptalk hos Sdr. Parkskolen. De tror på succes i kredsfinalen. Foto: Erik Larsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere