Banens mindste blev den største

Lille Sara Fuchs Andersen satte med to flotte mål et afgørende fodaftryk på semifinalen i kredsen

Pigerne kæmpede på en skøn, skøn efterårsdag i høj sol og med blade på banen. Foto: Poul-Erik Kristiansen
Pigerne kæmpede på en skøn, skøn efterårsdag i høj sol og med blade på banen. Foto: Poul-Erik Kristiansen

Hedelyskolen i Greve er kendt som kommunens musikskole. Men efter en noget nervøs start, var det gæsterne fra Vejlebroskolen, der svang taktstokken.

Hjemmeholdet kom eller udmærket fra start og bragte sig i kampens 16. minut foran ved Sif Jarnbo i en situation, hvor Vejlebroskolens målvogter pådrog sig en skade, som medførte at hun måtte udgå.

Men hjemmeholdet formåede ikke at udnytte dette handicap, og langt inde i første halvlegs overtid loppede Sara Fuchs Andersen bolden over den iøvrigt stærkt spillende Louise Hansen i hjemmeholdets mål. 10 minutter ind i 2. halvleg var Sara igen på pletten og satte bolden ind i det lange hjørne. Smukt.

Presbold

Herefter pressede hjemmeholdet kraftigt på for en udligning, men stærkt forsvarsspil med anfører Josephine Larsen i front og træværket i forening forhindrede en udligning. Og midt i hjemmeholdets pres tog Josephine Larsen sagen i egne fødder og gik solo og scorede sikkert i kampens sidste minut til slutstillingen 3-1 til Vejlebroskolen.

Inden årets turnering havde Vejlebroskolen aldrig vundet en kamp

-Men nu går vi hele vejen, sagde Sara efter kampen.

Josephine Larsen var af den opfattelse, at forskellen på de to gode hold i dag var sammenholdet og kampviljen

-Selv om vi var bagud blev vi ved at hjælpe og opmuntre hinanden, og det gjorde udslaget. Nu står vi en kredsfinalen det er helt fantastisk!

1 af 2 Anfører Josephine Larsen og den dobbelte målscorer Sara Fuchs Andersen i skøn forening efter kampen. Foto: Poul-Erik Kristiansen
2 af 2 Pigerne kæmpede på en skøn, skøn efterårsdag i høj sol og med blade på banen. Foto: Poul-Erik Kristiansen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere