Fysikken sejrede

På gensyn: Der håb for fremtiden for Høngs mange 7. klasser

Fidus Marievangskolen – Caroline Juul:  Solid forsvarsindsats. God til at læse spillet og være på det rigtige sted. Gode rush op ad banen. (FOTO: Bodil Zuschlag)
Fidus Marievangskolen – Caroline Juul: Solid forsvarsindsats. God til at læse spillet og være på det rigtige sted. Gode rush op ad banen. (FOTO: Bodil Zuschlag)

Kampen mellem Marievangsskolen og Høng Skole startede med et lille pres fra Høngspillernes side, men på en hurtig kontra og et skud der sidder uden for målmand Sidsel Andreasens rækkevidde, bringer Hanin El-habet Marievangsskolen i front efter 4 et halvt minuts spil.

Tog teten
Derefter står der Marievangskolen på det hele og 2-0 føringen kommer som en naturlig følge i det 11. minut.

Derefter bølger spillet frem og tilbage og der er gode chancer til begge hold. Bl. a. har Amanda Aagaard et godt skud mod Marievangs mål.

Ufrivillig pause
Det virker som om Marievang har godt greb om kampen, men omkring det 20. minut bliver en af Marievangspillerne skadet og får åndedrætsproblemer.

Dommeren må afbryde kampen i ca. 10 minutter, og da den bliver sat i gang igen virker Marievangspillerne rystede og kan ikke få deres spil til at hænge sammen. Dette udmønter sig i, at Høng får reduceret ved Amanda Aagaard kort før pausen.

Ovenpå igen
Marievangskolen benytter pausen til at komme på ret køl igen og i løbet at halvlegen overtager de igen spillet, men Høng Skole har dog nogle farlige kontraer. Der falder ikke yderligere scoringer, selvom Mejse Melchiorsen havde en stor mulighed for at cementere sejren kort før slutfløjt.

LÆS OGSÅ:Op ad Møllebakken

En sejr på 2-1 til Marievangsskolen over Høng Skole.

Kampens udfald blev bl.a. afgjort på fysikken. Høng skole havde seks 7. klassepiger på holdet, så de har gode chancer for at komme tilbage i næste års turnering.

1 af 2 Fidus Høng skole- Susanne Larsen: Stort løbearbejde, fin teknik og godt blik for medspillerne (FOTO: Bodil Zuschlag)
2 af 2 Fidus Marievangskolen – Caroline Juul: Solid forsvarsindsats. God til at læse spillet og være på det rigtige sted. Gode rush op ad banen. (FOTO: Bodil Zuschlag)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen