Dysten fra pletten

Nerver på: Dagmar-tøser røg videre efter straffe

Der danses sejrsdans. (Foto: Henrik Schou)
Der danses sejrsdans. (Foto: Henrik Schou)

I kredsfinalen på pigesiden i Sjælland Syd skulle der straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder i kampen mellem Kirstinedalsskolen og Dagmarskolen. Vinderen ville nappe en af de få billetter til forårets slutspil. Og dermed være fire kampe fra Parken.

LÆS OGSÅ: Julie reddede Dagmar

Fulgtes ad
Ligesom selve kampen blev duellen fra 11 meter-pletten en omgang, der bølgede frem og tilbage. Dagmarskolen lagde ud med at brænde sit første forsøg. Senere brændte Kirstinedal, så der efter tre spark var lighed i regnskabet - 2-2. Så nettede holdene en gang hver - 3-3.

Se de mange billeder fra kampen

Derefter var det de to holds 10'ere og topscoreres tur. Den altid målfarlige Natascha Wollesen fra Dagmarskolen var heldig med at få sit forsøg sendt i kassen, men ind røg den. Så var det Sara Alabiidiis tur. Hun satte bolden godt, men stærke Julie Wedelheim hev en flot redning ud af ærmet.

Dermed endte Dagmarskolen med at tage sejren på 5-4.

LÆS OGSÅ: Blær jer

Skuffede hjemmehold
Kirstinedalsskolen var naturligvis skuffede efter kampen, men de kan se tilbage på en turnering, hvor de leverede rigtig flot spil. Det har Dagmarskolen også gjort i år. De er nu klar til foråret.

Bliv fan på Facebook