Annonce:
Annonce:

Brødrene Storgaard strålede

I tykt og tyndt: Bertram og Jeppe Storgaard var dagens store oplevelse i Hylleholt-sejren

Fidustroldmodtager Bertram Storgaard med sin lillebroder, Jeppe Storgaard, der scorede sit holds første mål. (foto: Erik Larsen)
Fidustroldmodtager Bertram Storgaard med sin lillebroder, Jeppe Storgaard, der scorede sit holds første mål. (foto: Erik Larsen)
Annonce:

En rigtig hyggelig fodboldformiddag startede kl. 10 præcis på banen ved Hylleholt Skole. Hjemmeholdet kom bedst fra start, og Karise Skole havde sit besvær med de vævre spillere fra Hylleholt Skole.

Her styrede Magnus Kristensen de bageste skanser med et flot overblik, mens Loui Petersen på midtbanen også strøede fine afleveringer afsted, så medspillerne havde masser at arbejde med.

Men udover de nævnte var der også to brødre, Bertram Storgaard på højrefløjen samt hans lillebroder, Jeppe, der 'hang' lidt i angrebet.

Storgaard og Storgaard
Netop én af kampens store oplevelser stod de to brødre for i 27. minut, hvor storebroder med et par smarte driblinger kom fri i højre side og fik sendt bolden skråt tilbage, hvor lillebroder Jeppe med et fint træf fik bolden i mål. 1-0 til hjemmeholdet ved pausen.

Annonce:

Vi talte med brødrene efter kampen, og de forklarede, at de godt kunne lide at spille fodbold, men at de i øjeblikket ikke spillede på hold, da holdene var gået lidt i opløsning, da de andre kammerater var taget på efterskole. Men Bertram havde spillet i Faxe og Jeppe i Karise.

Andet opgør i år

Straks i starten af 2. halvleg blev det 2-0 til Hylleholt Skole, da Loui Petersen rykkede med frem og trykkede af fra distancen. Glimrende mål.

Men da der manglede ca. 20 minutter, fik Andreas Gurzulidis reduceret, og da det samtidig så ud til, at hjemmeholdet gik ned i tempo, fik gæsterne blod på tanden. Men de kom dog ikke nærmere, og kampen endte 2-1 til hjemmeholdet.

Nåede målet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: