Mestrene i målrus

Aleksander den store: De forsvarende mestre maste sig videre og i front på topscorerlisten

Aleksander Sepp i et af utallige angreb - seks kasser blev det til.  (Foto: Henrik Schou)
Aleksander Sepp i et af utallige angreb - seks kasser blev det til. (Foto: Henrik Schou)

KARLSLUNDE (Ekstra Bladet): At være forsvarende mestre i verdens største skoleturnering - Ekstra Bladet Skolefodbold - er stort. Ikke landets største. Verdens største.

Det giver et kæmpe pres på de udvalgte spillere. Det var dog svært at se på Strandskolens knægte, der tromlede hen over Karlslunde Skole med hele 9-1. Seks af målene blev sat ind af en af de mange nye fund. Aleksander Sepp fra 8. klasse er nu delt nummer et på landets topscorerliste.

Galleri: Strandskolen - Karlslunde Skole

Min tid er kommet
En sløv start blev vendt til en perlerække af flotte angreb fra både midten og langs kanterne. Strandskolen var virkelig dygtige til at sætte angreb op uden at losse. Flotte kombinationer gjorde det til både flot og effektivt.

Bygget smukt op af boldsikre Emil Moestrup på midten sad hjemmedrengene på det hele. Især fordi holdet oppe foran har en umættelig måltyv i Aleksander Sepp.

- Selvfølgelig var der ekstra pres, når vi har pokalen. Men det er kanon fedt at spille for skolen, så det blev hurtigt en fed oplevelse at løbe rundt derinde, forklarer Aleksander efter det første titelforsvar.

- Jeg gik jo bare sidste år og sagde, at det næste år var min tur. Så nu er min tid kommet.

TV: Suveræne mestre

Lover flere kasser
Faktisk er næsten alle spillere nye, ingen af dem på holdet i år var med i finalen i Aarhus. At der lige under profilerne fra mesterholdet går en sådan flok er stærkt. Dog mangler der de meget store profiler, men alligevel er det en flot premiere. Drengene er bakket op på sidelinjen af en altid indlevende og suverænt godt forberedt træner, der giver de nye en god ro.

- Træneren sagde, at vi under ingen omstændigheder måtte dumme os i første kamp. Det kunne vi ikke tillade os som mestre, forklarer en stolt Aleksander, der selv var tilfreds:

- Det var vist en meget god dag, jeg fik da sat gang i en god stime.

Han var ikke ked af at skulle dele førstepladsen på topscorerlisten:

- Klart jeg gerne vil være topscorer, men det skal nok komme, lover den farlige U-15 Brøndby-spiller.

Se mestrene gøre sig klar til kamp i det sjove klip HER....

Følg os: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube