Skete det her ikke også sidste år?

Deja vu: Drengene mødtes igen i første runde - på samme bane

Justin er afsted, og Rasmus forsøger at hænge på. (Foto: Henrik Schou)
Justin er afsted, og Rasmus forsøger at hænge på. (Foto: Henrik Schou)

Lodtrækningen ville, at det blev samme møde for Egholmskolen og Hedelyskolen. De stod over for hinanden igen. Endda på samme bane som året forinden.

De samme vandt
Dengang vandt Egholm med hele 7-0. I år fik de også sejren, men den blev ikke lige så stor.

Se fakta om kampen

Det blev 3-0.

Altså en klar fremgang for Hedely. De kæmpede bravt, og forskellen var egentlig ikke så stor. Det var en rigtig god fight, og kampen var længe helt åben. Dog stod man med fornemmelsen af, at det mest var et spørgsmål om tid, før Egholm fik hul på bylden. Men der gik hele 44 minutter.

Profilen over dem alle
Den helt store forskel på de to hold, og vel også den eneste, var Egholms nr. 11 Justin Shaibu. En stor og fysisk stærk spiller. Lynhurtig og meget smidig, kropsstærk i nærkampe. Han erobrede mange bolde i og udenfor straffesparksfeltet ved at bruge sin krop og teknik. Så kunne han også sende gode stikninger til medspillere, og fremfor alt var han en giftig afslutter.

Galleri: Egholmskolen - Hedelyskolen (drenge)

Hedelys modtræk var, at deres 5'er Rasmus Rosengren skulle mere eller mindre mandsopdække ham. Når der så var nærkamp om bolden, blev han assisteret af især nr. 4 Morten Holstebro. De havde nok at se til, og det lykkedes langt henad vejen, når de fik presset Justin i hans afslutninger. Han var endda ved at blive lidt irriteret over, at han ikke havde plads.

1-2 - og så var han fri
I det 44. minut modtog han bolden lige uden for straffesparksfeltet. Som sædvanlig pressede Rasmus flot, men ved at spille 1-2 med sig selv, højre-venstre-højre, fik han netop så meget plads, at han kunne lægge bolden over i det lange hjørne.

Galleri: Egholmskolen - Hedelyskolen (piger)

Helt uden chance for Alexander Lindquist i målet, som ellers kastede sig i fuld længde og havde hånden på. Fremragende teknisk detalje af Justin.

Og så gik det stærkt:

46. minut: Justin opsnapper via sin hurtighed en aflevering, snyder to mand og scorer sikkert.

47. minut: Hedely har bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Så gik det stille og roligt i 10 minutter. Lige indtil Justin med tre minutter igen lukkede kampen med et ægte hattrick til slutresultat 3-0, da han opsnappede en retur efter en flot redning af målmanden og havde let ved at score.

TV: De regerende mestre er klar!

Justin var altså den helt store forskel. I en kamp, hvor Hedely faldt med ære.

Følg os: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube