TV: - Han er jo bindegal

To mand på ryggen ikke nok: Egholmskolens Justin Shaibu tog sagen i egne fødder

Helt fremme ved målmanden for at markere. Han kommer igen senere.....(Foto: Henrik Schou)
Helt fremme ved målmanden for at markere. Han kommer igen senere.....(Foto: Henrik Schou)

VALLENSBÆK (Ekstra Bladet): Egholmskolen og Hedelyskolen mødtes også i første runde i sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Her var Justin også en del af holdet. I år er blot mere korrekt, at skrive sagen i egne fødder. For det var netop, hvad Egholmskolens store profil gjorde efter 44 minutter.

- Jeg sagde til mig selv, at nu var det på tide at afgøre det her. Den klarer jeg, forklarer Justin Shaibu efter kampen, mens pigerne ude på sidelinjen skriger hans navn, som ventede de i stedet på den lille smule mere kendte sanger Justin....

Galleri: Egholmskolen - Hedelyskolen (drenge)Mr Skolefodbold rundtosset - se hvordan du kan hjælpe

Spiller med sig selv
Med godt et kvarter tilbage af kampen gik knægten amok. I målrus. Første pind i kunstværket var også det flotteste, hvor Justin brugte sin gode fysik i en lynhurtig en-to kombination - med SIG SELV. Og så havde han sat den ellers fantastisk flot spillende Rasmus Rosengreen, der var en af de to spillere fra Hedelyskolen, som hele tiden var på Justin. Men lige her ville Justin bare væk fra dem og ned mod kassen.

1-0. Og videre i teksten. Mens tøserne hylede navnet på lægterne.

De to næste mål med få minutters mellemrum, så der i alt blot gik 14minutter med at lave det hattrick, der som de eneste scoringer afgjorde den vigtige kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold

TV: Nærmest Lykkelig

Rundtosset duo taler ud
- Han var nærmest umulig at dække op. Det var sgu et fuldtidsjob, forklarer Rasmus fra Hedelyskolen om den spiller, der ligge havde tørret ham og de andre og nettet tre gange i rap. Men som de tydeligt havde stor respekt for:

- Han er stor, hurtig og kropsstærk. Og så kan han sparke med begge ben, bryder den anden af de to ind. Morten Holstebro der ellers sammen med Rasmus så fint havde passet på juvelen Justin i 44 minutter, før det gik løs i cirkus Shaibu.

Det var bare i sidste ende som at rulle runge sten op ad et højt bjerg. En umulig opgave, som Rasmus kunne skære ud meget kort med et kæmpe smil i ansigtet:

- Han er jo bindegal.

Justin Shaibu er uden tvivl ikke normal på en fodboldbane, heldigvis. For her kan han nogle ting, der er meget spændende. Denne høje, hurtige og stærke fyr på sølle 15 år skal vi nok øre mere til. Ikke kun i HB Køge og omegn.

Se ham håndtere bolden her samt hans løbemønstre:

</p><a id="_82ff8ffb-71b8-4adf-9e64-19465ae20bcc" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4549236.ece">Galleri: Egholmskolen - Hedelyskolen (piger)</a><br /><br />