Annonce:
Annonce:

TV: Strandskolens piger: - Vi kan altså også

Ikke kun for drenge: Strandskolens drenge vandt sidste år - måske er det pigernes tur i år

Topscorer Thea Kronborg nyder sin Carlsberg Sport. (foto: Jørgen Jakobi)
Topscorer Thea Kronborg nyder sin Carlsberg Sport. (foto: Jørgen Jakobi)
Annonce:

En flok glade og forventningsfulde piger fra Strandskolen løb allerede en halv time inden kampstart og varmede op på Karslunde stadion til en kamp, de havde set frem til.

Deres lærer Berit Vedelgart kunne fortælle, at samtlige piger var helt oppe i det røde felt af spænding over at skulle deltage i skolefodbold, hvor modstanderen var naboskolen Karslunde skole. Så der var også en håneret på spil.

Kampråbet blev udført efter alle kunstens regler,og spillet gik i gang.

Annonce:

</p><p><b>Nervøs start</b><br /> Det første kvarter var ikke kønt at se på. Boldene havnede ikke altid, hvor den blev sendt hen, men sikke en kampgejst begge hold udviste. Man kunne tydeligt se, at her var det 'The winner takes it all'.</p><p>Da nerverne var faldet til ro, begyndte fodboldspillet at dukke frem. Og efter 20 minutter var Thea Kronborg på pletten til 1-0 til hjemmeholdet. Samme Thea fik i 2. halvleg en helt afgørende betydning for hjemmeholdet og for kampen. På en dejlig kampgejst fik Karslunde udlignet til 1-1, som også var pausestillingen. Kampen var stadig helt åben.</p><p><b>Theas show</b><br /> Men i 2.halvleg var Strandskolen skarp. Det startede med scoring fra Yasmin Knoth til 2-1, og så tog Thea tyren ved hornene. Fire mål i rap fra hendes side lukkede kampen fuldstændig af, dog uden at Karslunde Skole lagde sig fladt ned på ryggen.</p><a id="_3f6cf5e5-a3de-46da-9a18-4a37431db717" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4592894.ece">TV: De regerende mestre er klar!</a><br /><br /><p>Det endte med en 6-1 sejr til Strandskolen, som specielt i 2. halvleg viste fornuftigt fodboldspil.</p><p>Og med en så giftig angriber i front, kan der godt ventes et par kampe mere for de glade Strandskole-piger. Karlslunde var overmatchet i 2. halvleg, men en stor indsats blev ydet af Camilla Hansen, der gik forrest i kampen for at begrænse nederlaget.</p><p>Men holde Thea fra fadet, var der ingen, der magtede. Hør hvad Thea sagde efter kampen.</p><p><iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/gEDn9D0xsQ0?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: