Tidligere landsholdsstjerne gæstede skolefodbolden

Gode gener: Søren Colding fulgte spændt med i Uglegårdsskolens kamp

Tidligere landsholdsspiller Søren Colding var på besøg hos Uglegårdsskolen, hvor sønnen Julius spiller. De vandt i dag 7-0 over Greve Privatskole. (Foto: Erik Larsen)
Tidligere landsholdsspiller Søren Colding var på besøg hos Uglegårdsskolen, hvor sønnen Julius spiller. De vandt i dag 7-0 over Greve Privatskole. (Foto: Erik Larsen)

I drengekampen mellem Uglegårdsskolen og Greve Privatskole, var der dukket en vaske-ægte fodbold-pro op. I hvert fald en tidligere en af slagsen.

Der jubles over scoring til 1-0. (Foto: Erik Larsen) Sjaellandsyd Kamp om tronen

Søren Colding var taget med for at se sin søn spille skolefodbold.

Søren Colding, der har spillet 27 landskampe for Danmark, og blandt andet deltaget i VM i 1998 og EM i 2000, var tilbage på græsset her til formiddag.

Her er de tre måltyve fra Uglegårdsskolen: Jacob Winsløw, Rasmus Mortensen og Oliver Lassen. (Foto: Erik Larsen) Sjaellandsyd Tre måltyve brød indDer blev spillet til stregen i en kamp Uglegårdsskolen vandt 7-0 over Greve Privat. Her ses blandt andet Casper Johansson med nr. 2. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd Uglerne hakkede igennem

Se de mange flotte billeder fra kampen:

Drengene fra Uglegårdsskolen (blå) gav Greve Priavtskole tørt på med hele 7-0. (Foto: Henrik Schou) Gallerier Galleri: Uglegårdsskolen - Greve Privatskole (drenge)

Men det var det dog Hans søn, Julius Colding, som spiller med nr. 3 på ryggen for Uglegårdsskolen, han var kommet for at se.

Søren fortalte os, at han selv har spillet skolefodbold:

- Ja, det er rigtigt, det var i 1980’erne, og jeg gik på Nordvangsskolen i Glostrup.

- Jeg har nogle fantastiske minder om den tid, for vi spillede da flot fodbold, lød det fra Søren Colding, som stadig mindes skolefodbolden med et smil på læben:

- Der var fint kammeratskab, og jeg husker for eksempel en skolefodboldtur til Bramminge, der var rigtig god.

Søren Colding er i dag med i bestyrelsen i HB Køge, og klubben havde flere drenge på banen i kampen, så han fik også mulighed for at se nogle af talenterne efter i sømmene.

Og så kunne han glæde sig over Julius og de andre drenge fra Uglegårdsskolens sejr på hele 7-0 over Greve-drengene.

1 af 6 
2 af 6 Julius Colding gjorde far Søren stolt. Her tager han fra med hovedet (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Tidligere landsholdsspiller Søren Colding var på besøg hos Uglegårdsskolen, hvor sønnen Julius spiller. De vandt i dag 7-0 over Greve Privatskole. (Foto: Erik Larsen)