Mestre-posen var rystet

Nye tider: Strandskolen har ikke holdet fra sidste år. Så efter en tæt kamp sidste runde, var det tid til at prøve noget nyt

De nye spydspidser - Alexander og Jonas. (Foto: Preben Worsøe)
De nye spydspidser - Alexander og Jonas. (Foto: Preben Worsøe)

Det er ikke mange hold, der har råd til at sætte deres 10´er på bænken fra start. Efter en stor-sejr i deres første kamp, blev det kun til en meget smal et-måls sejr til sidste års mestre i deres næste opgør.

- Vi har rystet posen, fortalte holdleder Rune Clasen.

- Vi var ikke tilfredse med indsatsen sidste gang, og ingen skal vide sig sikre på holdet.

- Det pres, som vi levede højt på sidste år, fungerede ikke. Vores sædvanlig 10´er, Benjamin starter i dag på bænken, og Alexander Sepp er rykket helt op foran, sluttede Rune, inden han samlede drengene til en sidste pep-talk.

- Vi spillede rigtigt dårligt sidste gang, supplerede anfører Marco Sander Petersen.

- Vi skal spille mere sammen, det skal gå hurtigere, og så skal vi stå bedre i forsvaret. Vi har mistet mange spillere fra sidste års mesterhold, men vi har alligevel et godt hold og kæmper for endnu en finaleplads, selv om det bliver sværere i år, fortsatte Marco, der tydeligt husker sidste års fantastiske turnering.

- Jeg spillede rigtigt godt sammen med min bror Lucas, og det savner jeg i år. Men vi træner stadig sammen.

TV: De regerende mestre er klar!

Genrelt var der rykket godt og grundigt rundt på brikkerne, for at få puslespillet til at gå op.

- Jeg plejer at spille på venstre kanten, sagde Alexander.

- Men i dag er jeg rykket helt i front, og det betyder flere mål, tror jeg. Jonas er kommet ind på min normale plads, vi spiller på samme hold til daglig og kender hinanden godt, så jeg får nok nogle lækre afleveringer fra ham, som jeg kan score på.

Drengene fik ret
Efter ni minutter slog Alexander til. Han erobrede selv bolden lidt over midten, snoede sig igennem forsvaret for til sidst at drible uden om den fremstormende målmand og trille bolden i det tomme mål til 1-0. En flot solo tur.

Minuttet efter lå bolden igen i Sct. Nicolais mål. Mads Hatting opfangede en kontra og scorede sikkert med et hårdt fladt skud i det lange hjørne.

Mestrene var nu ovenpå, og man anede hvor det bar hen. De spillede flot sammen og var svære at dæmme op for. Tætte kombinationer fremad banen og gode afleveringer ind i straffesparksfeltet fra de to fløje gav flere gode målchancer, og på to af disse scorede først Matias Thers og så Nichlas Larsen til 3-0 og 4-0.Vi havde hele tiden styr på det
- Marco Petersen, StrandskolenJonas H.Madsen, var efter en skadespause, sat på venstre fløj. Med sine snævre driblinger og gode afleveringer var han en konstant trussel mod Sct. Nicolais forsvar. Flere gange måtte de bruge ulovlige midler for at stoppe ham, og i det ene tilfælde medførte det et gult kort, da Jonas var ved at slippe helt fri på mållinjen. Kort efter var Jonas igen på spil og afleverede skråt bagud til Marco, som med et flot langskud placerede bolden tæt op ad den ene stolpe.

Så sort ud
Med pauseresultatet 5-0 var der lagt op til, at Sct. Nicolai Skole skulle køres helt over efter pausen. Men pludselig virkede holdet fra Karlslunde tandløse. De kom ikke til ret mange afslutninger, og forsvaret stod ikke særligt godt. Sct. Nicolai havde flere gode forsøg, blandt andet et straffespark, som Niclas i målet dog klarede flot.

Mestrene i målrusMestrene snublende tæt på exit

Strandskolens normale 10´er Benjamin var kommet på banen efter pausen, og Alexander var rykket ud på fløjen. Med 10 minutter igen blev Alexander endt af sted med en lang aflevering fra Marco. Han skar ind i feltet, driblede forbi sin oppasser og i stedet for selv at sparke på mål, spillede han uselvisk bolden skråt bagud til en helt fri Benjamin, som havde let ved at score i det tomme mål. Det er holdspil.

Strandskolen var nu tilbage på sporet, og kort før tid blev det til yderligere to scoringer, begge sat ind af Alexander, til slutresultatet 8-0.

Med sine tre mål og to målgivende afleveringer havde Alexander bevist, at ideen med at sætte ham i front var super god.

- Efter pausen tog vi den for meget med ro, sagde Marco efter kampen.

- Men vi havde hele tiden styr på det. Og så skal der altså arbejdes noget mere på forsvaret inden den næste kamp, sluttede anføreren for de gamle mestre.