Mester-træner: - Vi var lidt nervøse for en snitter

Nyt hold: De regerende mestre fra Strandskolen spiller med et noget andet hold, end da de vandt sidste sæson

Rune tegner og fortæller i pausen mod Uglegårdsskolen. (Foto: Erik Larsen)
Rune tegner og fortæller i pausen mod Uglegårdsskolen. (Foto: Erik Larsen)

Der var ikke det polerede spil og et-to-kombinationerne, der prægede dagens kamp, da de regerende mestre tog i mod de stærke Uglegårds-drenge.

Faktisk var det tredje år i træk, de to hold skulle mødes. Og der var da også respekt om modstanderen inden dagens opgør:

- Vi møder i dag et stærkt organiseret Uglegårds hold , der er vant til at spille sammen i Solrød og kender hinanden godt, lød det fra Strandskolens træner, Rune Clasen.

- Faktisk var vi lidt nervøse for, at vi skulle få en snitter i dag, fortalte Rune.

Nogen snitter, blev det ikke til, men derimod bød kampen på et tæt opgør og masser af dramatik. Blandt andet fik Uglegårdsskolen to gule kort og Strandskolens Marco Petersen fik også et gult kort.

Derudover bølgede kampen frem og tilbage og først i de aller sidste sekunder kunne Strandskolen sikre sig sejren med 2-1. Målet sat ind af Emil Moestrup.

Se også: Dramatik hos mestrene

Efter kampen var der roser fra træner Rune Clasen:

- Vi gik ind til kampen og ikke fokuserede på det polerede spil, men at de var ok at bruge fysikken.

- Normalt vil vi gerne spille pænt kombiantionsspil, men vi vidste de var store og gode, så drengene havde fået af vide, at det var ok med et ekstra skulder-skub eller losse bolden væk, hvis de skulle føle sig pressede i forsvaret, lød det fra Rune.

Og det er en anderledes indstilling, Strandskolen skal have i år, hvis de vil gå hele vejen. De har ikke på samme måde de store profiler, som de rådede over sidste år:

- Vi har Marco Petersen (lillebror til sidste års topscorer Lucas, red.) på midtbanen, som selvfølgelig er vigtig for os.

- Men da han i dag fik gult kort, var jeg mest glad for at se, hvordan holdet rykkede sammen som hold og fightede videre, fortalte Rune.

Og netop denne arbjedsomhed og fightervilje mener Rune, er og bliver afgørende for holdet i år:

- Drengene får selvfølgelig mere og mere selvtillid, men det vigtigste i år er, at de fighter! Så synes virkelig, at de har fortjent den her kredsfinale.

Og netop kredsfinalen er Rune ikke meget for at spå om:

- Så længe bolden er rund…, lyder den afsluttende kommentar, fra den sympatiske træner.

Se Rune tegne og fortælle fra en tidligere kamp. Han har styr på taktikken og statistikken med sin tablet:

</p>

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere