TV: Avra for Laura

One-woman show: Uglegårds havde trukket en lille lykkefugl op af hatten - Laura Foberg stod for alle målene

Uglrgårdsskolens helt store heltinde, Laura Foberg (tv) og Charlotte Jensen med sin fidusbamse. (Foto: Per Svendson)
Uglrgårdsskolens helt store heltinde, Laura Foberg (tv) og Charlotte Jensen med sin fidusbamse. (Foto: Per Svendson)

Efter sidste uges kamp, hvor Ida-Marie måtte humpe ud med sin dårlige hæl, var det selvfølgelig spændende, om hun nu var blevet sin skade helt kvit.

Se også: Ugler med krigsmaling

Det var hun heldigvis, og spillede hele kampen til ende i dagens opgør. Brøndbyvester forventede en svær kamp, da man havde et godt kendskab til flere spillere fra dagens modstanderhold fra Uglegårdsskolen.

Se også: TV: Holmeager snydt til sidst

Uglegårdsskolen ville have mere direkte spil, og flere skud på mål. Ikke for meget ping-pong, men derimod afslutninger mod mål. Mie Hansen, som scorede hattrick i sidste uge, var lidt nervøs for kampen, men mente, de nok skulle hive sejren hjem, og hun satsede på at få en enkelt bold i nettet.

Holdet havde også fastholdt deres ”krigsmaling” fra sidste uge, nu det havde bragt dem held.

Blafrede bedst fra start
Det var Uglegårdsskolen, som fra start fik fat i spillet, og pressede gæsterne tilbage på banen. Men trods overvægt i spil, fik man ikke tilspillet sig de store åben chancer.

I det 14. minut, tryllede Julie og Sille i venste side, og det endte med, at Sille Dahl sendte en perfekt aflevering ind foran mål til en total udækket Laura Foberg, som blot behøvede at sætte indersiden på den store mulighed, og hendes første mål var en realitet.

Det var mest spil på midtbanen i første halvleg, og bortset fra nogle langskudsforsøg, kom Brøndbyvester ikke i nærheden af scoring. Der var ingen af skuddene, som voldte dagens bamsevinder Charlotte Jensen de store problemer. Uglegårdsskolen formåede heller ikke at få spillet sig frem til yderligere chancer, men løb i stedet rigtig mange gange i Brøndbyvesters offside fælde.

Længere frem
Brøndbyvesters Kamilla Ahrensbach ændrede på taktikken efter pausen, og rykkede Caroline Gram længere frem på banen, ligesom anfører Sophie Borre på midtbanen blev noget mere offensiv. Netop Sophie havde Brøndbyvesters bedste forsøg, da holdet fik tilkendt et frispark lige udenfor straffesparksfeltet.

Desværre var Charlotte i målet på sin plads, og reddede det flotte spark til hjørne. Uglegårdsskolen fik dog igen presset spillet ned mod Brøndbyvesters mål, og Laura Foberg havde i det 10. og 11. minut et par gode muligheder, men begge gange uden held.

Der skulle dog ikke gå mere end et par minutter, før Laura fik held med sine anstrengelser. Sara Ingvartsen i målet fik ikke sparket en bold langt nok væk, så Laura var hurtigt over den, og fra en lidt spids vinkel sendte hun mål nummer to i nettet.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

Nu var hun blevet varm, så i løbet af de næste seks minutter, satte hun yderligere tre scoringer i kassen til slutfacit 5-0. Rigtig stor kamp af Laura Foberg, som scorede alle Uglegårdsskolens mål.

Ida-Marie anerkendte sejren til Uglegårdsskolen, men syntes nok, et par af målene havde været lidt billige efter et par forsvarsfejl. Der havde ikke været meget at komme efter for hendes hold, og Uglegårdskolen havde et meget dygtigt forsvar, som ikke tillod noget i dag, sluttede Ida-Marie.

Brøndbyvesters piger har stolte traditioner i skolefodbold-turneringen, så de kan langt fra være tilfredse med dagens resultat.

Se også: TV: Alvorligt på hælen

Til gengæld havde Uglegård masser at glæde sig over:

</p>

1 af 9 Laura Foberg har bragt Uglegårdsskolen foran 1-0. (Foto: (Per Svendson)
2 af 9 Endnu en Uglegårds scoring. (Foto: Per Svendson)
3 af 9 Laura Foberg med nummer 10 på ryggen. (Foto: Per Svendson)
4 af 9 Kampens to profiler Laura og Ida-Marie. (Foro: Per Svendson)
5 af 9 Ida- Maria og Sophie Borre fra Herdstedvester. (Foto: Per Svendson)
6 af 9 Brøndbyvesters Alberte Stisen med fairplay og Mikkeline Linnesø med fidusbamse. (Foto: Per Svendson)
7 af 9 Brøndbyvester i angreb. Desværre havde de ikke heldet med sig i dag. (Foto: Per Svendson)
8 af 9 Få - men jublende tilskuere. (Foto: Per Svendson)
9 af 9 Uglrgårdsskolens helt store heltinde, Laura Foberg (tv) og Charlotte Jensen med sin fidusbamse. (Foto: Per Svendson)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere