TV: Strand-træner: - Skulle løfte stor arv

Ærlig snak: Mestrenes Rune på sidelinjen var stolt af drengene

Rune ser engageret på. Desværre for Strandskolen blev det ikke til 17. sejr på stribe. (Foto: Henrik Schou)
Rune ser engageret på. Desværre for Strandskolen blev det ikke til 17. sejr på stribe. (Foto: Henrik Schou)

Det blev til 16 kampe i træk uden nederlag.

Gode stats
Eller: Tre år i træk med INGEN nederlag i ordinær spilletid. 21 'sejre'. I den periode har de kun tabt på straffespark. For to år siden mod Krogårdskolen og så i år mod Sjølundsskolen.

- Vi har ikke tabt en kamp i ordinær spilletid i to-tre år, lød det fra træner Rune Clasen efter nederlaget til Sjølund på straffe.

Se også: SLUT: Sjølund slæbte sig videre på straffe

Han kunne da også se positivt på kredsfinalen, selvom det endte med, de røg ud fra 11 meter-pletten.

- Det var en kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold. Det var en fornøjelse at se.

Hør Runes pausesnak:

</p><p><b>Hurtigt bagud</b><br /> Rune kunne se sit mandskab få en chokstart. Efter blot 45 sekunder indkasserede de et mål.</p><p>- Vi holdt fast, da vi kom bagud. Vi havde styr på konceptet, slog Rune fast.</p><p>Strandskolen fik da også ædt sig mere og mere ind i kampen. Selv da de kom en mand i undertal efter omkring et kvarter, lyste troen stadig ud af holdet.</p><a id="_e6870076-4492-460f-913f-086a077f4db5" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4594163.ece">Sådan gik første kredsfinale på Sjælland</a><br /><br /><p>Og så fik de målet. Sat nydeligt ind på hovedstød af angrebs-esset Aleksander Sepp.</p><p>- Vi skulle løfte en stor arv, sagde Rune.</p><p>Strandskolen fik som bekendt guld om halsen i april i fjor. Der er blevet skiftet lidt ud på holdet siden dengang.</p><p>- Kun Marco (Petersen, <i>red.</i>) er med fra startopstillingen i finalen. Men nye profiler er kommet i spil.</p><p>- Det er blandt andre Aleksander, Emil og Martin Olsen. De er vokset flot med opgaven.</p><p><b>Se de mange fotos fra kampen:</b></p><a id="_aa2b09fe-d8f7-47df-8d71-76ca31c7e0c2" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4594256.ece">Galleri: Sjølundsskolen - Strandskolen</a><br /><br /><p><b>Spillede forrygende kredsfinale</b><br /> Det så man i stor stil i kredsfinalen. Aleksander havde flere gode chancer, mens Emil og Martin på hver deres position tog godt fra.</p><p>- Vi har vores chancer, sagde Rune.</p><a id="_5b39d49a-34a1-4383-a00e-0ed5c33aaa13" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4594204.ece">Fra gult kort til hovedstøds-perle</a><br /><br /><p>- Blandt andet et skud på stolpen. Vi burde have vundet. Men jeg er virkelig stolt af drengene. De spiller en god kamp.</p><p>- Desværre kommer dommeren til at få for meget indflydelse.</p><p><b>Ser frem til næste år</b><br /> I år er det slut for Strand-drengene fra Karlslunde. Men næste år kan de på ny byde på et talentfuld hold.</p><p>- Hvis de allesammen er klar næste år, har vi en god basistrup, mente Rune.</p><p>- Og så er der nogle talenter, der går i syvende nu.</p><p>Så kan Strandskolen starte en ny sejrsstime. Og køre viden på den uden nederlag i ordinær spilletid.</p><a id="_6712f8ca-3298-4149-8188-13f63ae6d102" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 Strandskolens Mads Hatting (i hvid) på boldjagt. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Marco har kun øjnene på bolden. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Kampen blev spillet på kunstgræs på en overdækket bane. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Rune ser engageret på. Desværre for Strandskolen blev det ikke til 17. sejr på stribe. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere