TV: Re-sepp-ten fornyet

God remake: Mestrene har en forrygende bomber

Styr på bolden for alle pengene. Sepp kan trylle igen næste år. (Foto: Henrik Schou)
Styr på bolden for alle pengene. Sepp kan trylle igen næste år. (Foto: Henrik Schou)

Strandskolens drengehold kom til Næstved med god support. Klar til at møde Sjølundsskolen. De havde selvtilliden på plads. Med god grund.

Se fakta om kampen

Troede på mål
En af profilerne i efteråret hos Strandskolen har været topscorer Alexander Sepp, som troede også på det inden kredsfinalen - og måske på mål fra hans egne fødder.

- Jeg tror, det bliver til ét - måske to. Det er dejligt, at vi er nået så langt. Som forsvarende mestre er det pinligt at ryge ud i de indledende runder, men nu er vi i kredsfinalen, og det er super. Og endnu bedre, hvis vi vinder i dag også, lød det fra Sepp.

Se stor galleri fra kampen:

Se også: Galleri: Sjølundsskolen - Strandskolen

Han havde en blandet første halvleg. Efter omkring et kvarter fik han et gult kort, da han hindrede målmanden i et udspark. Så måtte han ud på sidelinjen i 10 minutter.

Ud til de mange medlevende tilskuere:

</p><a id="_6f2cf71f-04ce-4354-bb7e-ee34fde6f812" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4594294.ece">TV: Guldvinderne snublede inden slutspillet</a><br /><br /><p>Da han så kom på banen igen, var han mere end klar. Med tre minutter igen af første halvleg fik han udlignet til 1-1 på et pragtfuldt hovedstød.</p><p><b>Der skulle arbejdes hårdt</b><br /> I pausen forsøgte Rune Clasen at få sine spillere til at optimere den fysiske indsats.</p><p>- I skal sætte til hver gang, I går ind i en nærkamp. Og så skal vi have nogle flere løb omkring Alexander, så der bliver mere plads.</p><a id="_38846dcc-8903-4f6c-954b-beb736f5983b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4594256.ece">Galleri: Sjølundsskolen - Strandskolen</a><br /><br /><p>Planen var klar. Aleksander skulle sættes mere i scene. Blandt andre af den fantastiske anfører Marco Pedersen, som også var klar med positive input omkring indsatsen i pausen.</p><p>Men det var ikke nok til sejr. Til sidst trak Sjøllund sig sejrrigt ud af dysten.</p><p>Aleksander kan være med igen næste år.</p><a id="_b6857fcd-d5e7-41c6-97f1-6fd53762b7b5" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Robert Andersen (i hvid) reddede afgørende forsøg til sidst i den ordinære spilletid. Her er han i duel med Nicolai Klink. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Sepp trykker af. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Åååååh. Strand-drengene skråler under straffesparkskonkurrencen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Sepp tiljubles efter scoringen til 1-1. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Styr på bolden for alle pengene. Sepp kan trylle igen næste år. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere