Ugler i forkert krigsmaling

Ændrede ritualer: Uglegårdsskolen siftede fra blå til sort krigsmaling - det skulle de nok ikke have gjort

Den burde have været blå, krigsmalingen, i stedet blev den sort - det samme gjorde deres uheld. Uglegårds-pigerne tabte kredsfinalen 10-0 til Kalbyris-pigerne. (Foto: Henrik Schou)
Den burde have været blå, krigsmalingen, i stedet blev den sort - det samme gjorde deres uheld. Uglegårds-pigerne tabte kredsfinalen 10-0 til Kalbyris-pigerne. (Foto: Henrik Schou)

Uglegårdsskolens Caroline Lyck var egentkig rimelig klar i spyttet efter kampen, som de havde tabt 10-0 til Kalbyrisskolen:

- De var bare bedre, og de kommer nok i finalen.

Selv havde hun chancen for at bringe sit hold med i kampen, da Uglegårdsskolen fik tildelt et straffe, men det blev mildest talt en fuser af et skud:

- Og når jeg skyder så dårligt et straffe, så fortjener vi ikke bedre.

Gennem hele turneringen er de blå ugler blevet kendte for deres krigsmaling og sløjfer, og de har tidligere udtalt, at det bragte dem held.

I kredsfinalen var det modsatte næsten tilfældet.

- Vi havde ikke mere af vores blå farve, så vi brugte sort, og det virkede åbenbart ikke, lød det skuffende fra Caroline.

- Det var derfor vi tabte, tilføjede Sille Dahl.

Se også: TV: Fodboldfest i Herlufsholm

Det var der nu ikke helt enighed om, men pigerne kunne dog smile over det nu, og Caroline var da heller ikke slået helt ud

- Vi kommer stærkt igen til næste år!

- Og de her medaljer er faktisk også flottere end dem af guld lød det fra flere af Ugle-pigerne med et lille smil om læberne.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

1 af 5 (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Den burde have været blå, krigsmalingen, i stedet blev den sort - det samme gjorde deres uheld. Uglegårds-pigerne tabte kredsfinalen 10-0 til Kalbyris-pigerne. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere