TV: Christina og kassen

Solidt plankeværk: Kalbyrispigerne er ikke bare gode i angrebet. Aller bagerst har de også en yderst kompetent pige

Kalbyris' Christina Jensen, der kan mere end bare sparke langt. (Foto: Henrik Schou)
Kalbyris' Christina Jensen, der kan mere end bare sparke langt. (Foto: Henrik Schou)

Som sidste skanse på et frygtindgydende Kalbyrishold står en høj, langbenet og meget sikker målpige med navnet Christina Jensen. Hun bestemmer i feltet.

Hver gang bolden nærmer sig feltet, er hun klar. Hun er ikke bange for at bevæge sig langt ud, og hun når hun gør det, så er det fordi hendes teknik med fødderne er langt over, hvad vi normalt ser hos pigekeepere.

Se også: TV: Glade målscorere taler ud

Prøvet det før
Hendes tekniske egenskaber med fødderne er hun ikke kommet sovende til. Hun har i to år været inde omkring SBU talentfabrikken

- Og på de træninger, arbejdede vi meget med den del af målmandsspillet, fortalte Christina efter kampen.

Hun er målpige i den lokale klub HG på syvende år, og hun har næsten altid stået i mål, hvor hun befinder sig godt, blandt fordi hendes tvillingsøster, anfører Helena Jensen, spiller den centrale forsvarer lige foran hende.

Se Christina nappe straffe her:

</p><p>Der bliver vist nok snakket fodbold hjemme hos familien Jensen.</p><p>- I dagens kamp havde jeg ikke meget at lave, men jeg fik da taget et straffespark, eller, sagde hun smilende:</p><p>- Jeg kunne ikke undgå at tage det. Hun sparkede jo i jorden, så bolden kunne dårligt nok komme ind til mig.</p><p>- Jeg har ladet fire mål gå ind i vores seks kampe, og det er jeg ganske godt tilfreds med. Det bliver nok lidt sværere til foråret, men vi tror meget på os selv, sluttede en glad Christina, inden hun igen blev forenet med sin tvillingsøster og resten af Kalbyris-holdet.</p><a id="_d704d2e7-b020-451a-9d9f-574225937a65" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Kalbyris' Christina Jensen, der kan mere end bare sparke langt. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere