TV: Hvirvelvinden fra Kalbyris

Prøv at stoppe hende: Louise Nielsen fra Kalbyris er ikke nogen rar modstander

Louise Nielsen i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)
Louise Nielsen i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)

Louises grønligt farvede lokker var til at se overalt på banen i kredsfinalen mod Uglegårdsskolen.

Se de mange billeder fra kampen her:

Se også: Galleri: Kalbyrisskolen - Ugelgårdsskolen

Hun var på kanten, hun var i midten og hun var stort alle vegne, hvor der var fare på færde på modstandernes banehalvdel. Når hun får fat i bolden, kommer der fuldt tryk på kedlerne. Enten går hun selv, og det sker oftest, men hun har også evnen til at skære en dyb aflevering med millimeters præcision, så modstandernes forsvar bliver slået op og skåret i småstumper.

Se Louises mål på straffe her:

</p><p>I dagens kamp bankede hun fem kasser ind og havde to stolpeskud. Det er ikke så ringe endda.</p><a id="_eb3859d5-3874-47d7-aa73-15b34deeeabe" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4599999.ece">Dronninge-dyst: Fiona Hjartvad skal igen kigge sig over skulderen</a><br /><br /><p><b>Holdt uden for skolefodbolden</b><br /> Det ser legende let ud, når Louise dribler rundt med to forskelligt farvede støvler, men sådan har det ikke altid været. For to år siden gik hun på Glumsø Skole, og der spillede pigerne ikke skolefodbold. Det var kun for drenge, sagde man der.</p><br /><br /><img id="_83fd2afc-8fb7-4bb9-a950-b2a164d6b6bf" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/NICA/article4594784.ece/image_binary/Kalbyrisskolen%20-%20Ugleg%C3%A5rdsskolen" alt="Kalbyrisskolen - Uglegårdsskolen " /><br /><br /><p>Af mange andre forskellige grunde skiftede Louise skole, og som hun sagde efter kampen:</p><p>- Jeg har været virkelig glad for det skoleskift. Jeg har fået det rigtig godt på Kalbyrisskolen, og så har jeg også kunne spillet skolefodbold i to år, og det har blandt andet betydet, at næsten alle på skolen kender mig, og det er jo meget sjovt, lød det fra Louise med en blanding af ydmyghed og stolthed.</p><p>Til daglig spiller Louise også fodbold uden for skolen:</p><p>- Lige nu spiller jeg damefodbold i HG (den lokale klub, red.), men jeg har droslet lidt ned for fodbolden, fordi jeg også gerne vil have tid til min familie og til mine venner, så jeg er godt tilfreds med at spille på dameholdet i HG.</p><p>- Og mine holdkammerater er virkelig søde, selvom de er en del ældre end mig, sluttede en glad Louise Nielsen, der med sine fem mål, og samlet 26 mål, kandiderer alvorligt til den samlede topscorer-titel.</p><a id="_a0837bf1-0ca6-49b3-abcb-92ee1e916c2e" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4599999.ece">Dronninge-dyst: Fiona Hjartvad skal igen kigge sig over skulderen</a><br /><br /><br /><br /><a id="_ab630154-6c84-4c84-9b9d-14bc20e6dd1b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Louise Nielsen spiller med to forskellige støvler. Det har bragt held at bytte med Katja Nielsen indtil videre. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Louise har god grund til at smide hænderne i vejret. Fem ud af ti mål satte hun ind i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Louise Nielsen i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere