TV: Kalbyris i maskinen

En, to mange: Uglegårdsskolen mødte i den grad overmagten i kredsfinalen

Glade Kalbyris-piger. (Foto: Henrik Schou)
Glade Kalbyris-piger. (Foto: Henrik Schou)

Fra start satte Kalbyrisskolen sig på kampen, og allerede i det femte minut smuttede Louise Nielsen igennem og scorer sit første mål for Kalbyris. Hendes 22. i turneringen.

Se også: Dronninge-dyst: Fiona Hjartvad skal igen kigge sig over skulderen

Rikke Rosendahl kæmpede for at få forsvaret hos Uglegårdsskolen til at fungere. men trekløveret i Kalbyris-angrebet: Emilie Bybjerg, Sofie Morgenstjerne og Louise Nielsen kom gang på gang igennem Uglernes forsvar. Og på Kalbyris midte huserede Katja Nielsen, og allerede efter seks minutter ramte hun også overliggeren.

Bare starten
Kalbyris angrebsspil flød nu i en stadig strøm - med trekløveret i Kalbyris angrebet: Emilie, Sofie og Louise – de var ikke til at stoppe, og i det 10. minut testede Louise igen overliggeren, og i det 16 minut var det Sofie Morgenstjernes tur til at teste overliggeren.

Så endelig i det 12. minut smuttede Emilie Bybjerg endnu en gang igennem og ind i feltet, og denne gang måtte Rikke Rosendahl hive en ret hård, ureglementeret tackling frem – klart straffe – og Emilie måtte behandles for en blødende læbe. Louise Nielsen scorede sikker på straffesparket.

Se også: Vanvittigt: Kredsfinalernes største sejr!

Fem minutter efter fik Kalbyris et hjørne, og anfører og forsvarsgeneral Helena Jensen ville nu også være med i løjerne, og scorede sikkert på hovedstød til stillingen 3-0.

Se de mange flotte billeder fre kredsfinalen:

Se også: Galleri: Kalbyrisskolen - Ugelgårdsskolen

Efter dette mål virkede det som om, at Kalbyris gik lidt ned i tempo – især i angrebet – og pludselig var Uglegårds-pigerne fri foran Kalbyris-målet, fældes og der dømmes straffe.

Caroline Lyck udnyttede ikke chancen for at bringe Uglegård ind i kampen, hun skød svagt og keeper Christina Jensen i Kalbyris-målet havde let ved at klare, og halvlegs-resultatet forblev 3-0.

Havde endnu et gear
Fra starten af 2. halvleg satte Kalbyrisskolen yderlig turboen på. Louise Nielsen ville tydeligvis opad på topscorerlisten, og allerede efter et minut sendte hun en advarsel med et skud på overliggeren hos Uglegårdsskolen.

Trekløveret i Kalbyris angrebe fortsatte deres flotte angrebsspil – samtidig havde Rikke Rosendahl stadig problemer med forsvarets organisation – og i det 39. minut scorede Sofie Morgenstjerne til 4-0 og derefter tabte Uglernes forsvar så småt pusten – så i det 41. minut scorede Katja Nielsen til 5-0.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

Louise Nielsen fuldendte sit hattrick i det 45. minut til 6-0.

Men Kalbyris slækkede ikke på intensiteten: 7-0 Louise Nielsen i det 49. minut, 8-0 Emilie Bybjerg i det 52 minut og til slut endnu to mål af Louise Nielsen til slutresultatet 10-0.

Se Sjællandske Mediers tv-indslag om kampen HER.

Kalbyris var ganske enkelt for stor en mundfuld for Uglegårdsskolen.

Se pigerne i sejrsdans her:

</p>

1 af 5 (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Glade Kalbyris-piger. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere