TV: Målhelt: Denne gang går vi hele vejen

Vil have revanche: Herredsåsen er i finalen for andet år i træk - nu vil de vinde

Her løber Laura mod holdkammeraterne - og mod Farum. (Foto: Henrik Schou)
Her løber Laura mod holdkammeraterne - og mod Farum. (Foto: Henrik Schou)

Laura Andersen var sikkerheden selv, da hun med det afgørende straffespark sendte Herredsåsen videre til pigernes skolefodbold-finale i Farum.

Se også: Kampfakta: Herredsåsen i finalen igen

De var hellers helt nede i sækken, igen, de kære piger fra Herredsåsen i Kalundborg, da de spillede sig i finalen med en sejr på straffespark over Kalbyris i Herlufsholm.

Flot kulisse
Hjemmeholdet, der mødte massiv opbakning fra tilskuerrækkerne, misbrugte det ene gode tilbud efter det andet. Og da det endte ud i straffesparkskonkurrence, øjnede Herredsåsen muligheden for at stjæle billetten til Farum Park.

Se også: Galleri: Kalbyrisskolen - Skolen på Herredsåsen

Det var fjerde gang i denne sæson, tredje gang i streg, at Herredsåsen skulle ud i straffesparkskonkurrence. Og da værternes bomber missede sit forsøg, kunne Laura Andersen afgøre det hele.

Køligt sparkede hun bolden i nettet, og så kunne jublen bryde ud blandt de gæstende spillere.

- Det er helt vildt fantastisk, siger Laura til Ekstra Bladet efter kampen.

- Vi var presset i første halvleg, men i pausen aftale vi, at vi bare skulle gøre det, vi er bedst til. Vi skulle bare spille bolden rundt, og så skulle det nok komme, siger Laura, der ikke var nervøs, da hun skulle afgøre kampen.

Se Lauras spark her:

</p><a id="_70d8efb0-ff84-432f-b070-55e4e54ea010" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4827586.ece">TV: Er bare bedst på straffe</a><br /><br /><p>- Nej. Det er jo bare et straffespark. Det er bare at koncentrere sig og sparke den i målet. Det gjorde jeg, smiler hun, inden hun får lov til at løbe over til veninderne.</p><p><b>Glæder sig meget</b><br /> Næste gang er det finaletid. Og her kan Laura igen blive den afgørende faktor for sit hjemmehold. Efter at have været med til at tabe finalen sidste år, er hun klar til at få revanche.</p><p>- Vi glæder os rigtig meget, og denne gang går vi hele vejen!</p><a id="_b48d9417-3f37-4c59-91d6-aee2637ab5f7" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />