TV: Keeper Keller redder dagen

Rutineret: For fjerde gang i årets turnering skulle hun stå på straffe

Klar til at svare på spørgsmål fra TV2. (Foto: Henrik Schou)
Klar til at svare på spørgsmål fra TV2. (Foto: Henrik Schou)

Rikke Keller var ikke til at stikke i, da hun mellem stængerne sørgede for, at Herredsåsen spillede sig i pigernes skolefodboldfinale

Se også: Kampfakta: Herredsåsen i finalen igen

I første halvleg var hendes mandskab presset helt i bund. Pigerne fra Herredsåsen var kommet på en nærmest uoverkommelig opgave ude mod Kalbyris. Hjemmeholdet kom hurtigt frem til flere gode chancer. Men gang på gang var styrpige Keller på plads.Der var dømt kram hele vejen rundt hos Herredåsen - blandt andre til træner Mette Elmelund fra Killer Keller. Ligesom ved kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Der var dømt kram hele vejen rundt hos Herredåsen - blandt andre til træner Mette Elmelund fra Killer Keller. Ligesom ved kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)


Var sikker på straffe
Og da det gjaldt, i straffesparkskonkurrencen, kom hendes rutine til udtryk. Det er fjerde år, at keeper Keller er med, og det kunne ses. For på stregen var hun rolig og kølig. Hun pillede også et forsøg, så Laura Andersen efterfølgende kunne sparke holdet i finalen.

- Jeg er så glad lige nu. Og jeg glæder mig rigtig meget til at spille finalen, siger keeper Rikke Keller til Ekstra Bladet.

- Jeg er aldrig nervøs, når der er straffespark. Det handler bare om at tro på sig selv, så skal det nok gå, siger den unge pige, der håber på en finalesejr.

Se også: Galleri: Kalbyrisskolen - Skolen på Herredsåsen

- Det bliver sjovt at spille med i finalen. Det kan godt være, de andre er bedre, end dem vi mødte i dag, men så langt har jeg ikke tænkt endnu. Nu skal vi bare nyde det.

Hør Keller give gode råd i pausen:

</p><a id="_ee0fb7e0-c917-4e37-8871-4206637bfdfc" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />